11 éve elhunyt édesapjával beszélget álmában Iszak Eszti

Forrás: Insta - Iszak Eszti -
halál Iszak Eszter család tragédia álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszak Eszti elárulta, álmában gyakran beszélget 11 éve elhunyt édesapjával.

Ahogyan a magánéletéről, úgy a családjáról sem szívesen mesél a nyilvánosságnak Iszak Eszti. A csinos műsorvezető most mégis kivételt tett, és visszaemlékezett egy 11 évvel ezelőtt történt tragédiára, amikor elvesztette édesapját. Mint mondja, a mai napig gyakran álmodik vele.

Nekem olyan szokott lenni, hogy apukámmal álmodom. De úgy, mintha itt lenne, és akkor beszélgetünk. Olyankor nincs meg az bennem, hogy elvesztettem. Úgyhogy nekem inkább ilyen szokott lenni, nem elbúcsúzás, hál' istennek. Vannak az ember életében olyan napok, amire sajnos évtizedekkel később is úgy emlékszik, mintha tegnap lett volna, és azért írom, hogy sajnos, mert általában ezek nem az öröm miatt ivódnak be az agyunkba. Ilyen nekem 2007. március 12-e, amikor is elvesztettem apukámat. Pontosan emlékszem, hogy milyen pózban ültem a konyhaszéken, anyukám hol állt, amikor felvette a telefont, milyen fény szűrődött be az ablakon" – idézi Iszak Eszti szavait az RTL Klub reggeli műsorában a Bors.

Iszak Eszti elhunyt édesapjáról vallott Forrás: Insta - Iszak Eszti

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.