Szinetár Dóra gyermeke születése óta nem nyilatkozott Benjaminról, de most kivételt tett. Elárulta, nem törődik a kicsi betegségével, még az erről szóló papírt is elégették. 

Szintár Dóra és Makranczi Zalán gyermekük születése után nyilatkoztak a kis Benjaminról, akkor árulták el, hogy a kicsi Down-szindrómás. „A napokban egy genetikai vizsgálat eredményeképpen - amit a kórházi gyermekorvosunk javaslatára készíttettünk - megtudtuk, hogy Benjamin babánk fizikailag teljesen egészséges, és bár úgy tűnik csak egy enyhe fokozatban, de Down-szindrómás" – írták akkor. Azóta nem is nagyon nyilatkoztak a gyermekükről, de a színésznő most kivételt tett.

Szinetár Dóra nem foglalkozik gyermeke betegségévelFotó: Pejkó Gergő/Facebook/Szinetár Dóra Official Fanclub

"Olyan mint bármelyik baba, talán csak az a különbség, hogy "csíkszeme" van, mint Zorkának volt ennyi idősen. Persze kicsit hülyén érzem magam, amikor azt kell bizonygatnom, hogy csodálatos a gyerekem" - nyilatkozta a Nők Lapjának Dóra, aki leszögezte, kapcsolatukra nem volt hatással Benjamin betegsége. "Ha az ember negyvenévesen férjhez megy valakihez, több gyerekkel, az már nem az a kapcsolat, ami ezen fog szétmenni. "Megszületett, kaptunk egy papírt - egy genetikai vizsgálat eredményét -, amelyben leírták, hogy a 21. kromoszómából neki három van. Meg egy másikat, amelyben gyakorlatilag fogyatékosnak nyilvánították emiatt. Egy hathetes csecsemőt! (...) Miközben ő nem beteg, hiszen fizikailag makkegészséges. Mentálisan meg... hát bocsánat, de tíz perc séta alatt a Körúton több kezemen tudnám csak megszámolni azokat az embereket, akiket nem látok mentálisan egészségesnek, pedig elvileg azok. Úgyhogy Zalánnal elégettük ezt a bizonyos papírt, mert rájöttünk, hogy ez az egyetlen dolog, ami arra utal, hogy a fiunkkal probléma van" - idézett a Blikk az interjúból.