Egészalakos fotón mutatta meg bikinis alakját Kiszel Tünde

Forrás: Instagram/Kiszel Tünde -
Kiszel Tünde Albánia bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig érkezett meg Albániába Kiszel Tünde egy kis pihenésre, máris megörvendeztette a hazai rajongóit: bikiniben mutatta meg testét.

Habár Kiszel Tünde rengetegszer posztol képeket magáról akár fürdőruhában is, még mindig tud újdonsággal szolgálni rajongóinak. Az Instagram-sztorijába feltöltött kép jó példa erre, Tünci Albániából jelentkezett be a kíváncsi követőkhöz egy bikinis fotóval, amin szokásától eltérően a teljes alakja látható, nem csak dekoltázstól felfelé!

Kiszel Tünde jól érzi magát Albániában Forrás: Instagram/Kiszel Tünde
Vajna Timi fürdőruhában vásárolgat Míkonoszon: videóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180725-vajna-timi-furdoruhaban-vasarolgat-mikonoszon-video.htmlVajna Timi éppen nyaral a csodálatos Míkonoszon, ahonnan sűrűn posztol is. Legutóbb azt mutatta meg, milyen szexi fürdőruhában vásárol. UtazásOrigoPraktikus tanácsok, ha kisgyerekkel indulsz nyaralnihttp://www.life.hu/lifeutazas/20180720-praktikus-tanacsok-ha-kisgyerekkel-indulsz-nyaralni-ezek-legyenek-nalad.htmlPelenkás gyermekkel nyaralni indulni? Igen! Egyre több család vág bele a nagy kalandba, csakhogy már az előkészületeknél érdemes szem előtt tartani, mit vigyünk magunkkal, vagy pakoljunk be a bőröndbe. A csöppség bármikor megéhezhet, megszomjazhat, előfordulhatnak vele kisebb-nagyobb „balesetek". A fél lakást persze nem cipelhetjük magunkkal, ám ha otthon felejtünk valami fontos dolgot, könnyen káoszba fulladhat a régóta várt utazás. Összegyűjtöttünk pár praktikus tanácsot, amelyek nélkül nem is érdemes felkerekedni a nagy kalandra. Utazás--Minden ötödik magyar járt már nudista strandonhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180722-minden-otodik-magyar-jart-mar-nudista-strandon-felmeres.htmlÖtből egy magyar járt már naturistastrandon – derült ki egy friss felméréséből. UtazásOrigoOtthonra talált a milliomos család, akik 60 országot bejártakhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180719-otthonra-talalt-a-milliomos-csalad-akik-60-orszagot-bejartak.htmlBakancslistás család (The Bucket List Family) néven ismerte meg a világ Garrett Gee-t és családját, akik 60 országot jártak be, mire megtalálták otthonukat. Most Hawaiin telepednek le. Utazás--Motoron szöktette meg Nánási Pál Ördög Nórát: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180715-motoron-szoktette-meg-nanasi-pal-ordog-norat-foto.htmlNánási Pál igazi mintaférj: motorra pattant és egy titkos helyre vitte Ördög Nórát.Utazás--Elképesztő luxusban nyaral Berki Krisztián és Mazsihttp://www.life.hu/lifeutazas/20180713-elkepeszto-luxusban-nyaral-berki-krisztian-es-mazsi.htmlKrétán nyaral Berki Krisztián és Mazsi. Szerelmes fotókkal árasztják el az Instagramot.UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.