5+1 bevált diéta azoknak, akik most fognának bele az alakformálásba

Forrás: Shutterstock -
diéta fogyás alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma már sokféle diétát követhetünk, így mindenki eldöntheti, hogy melyik számára a legmegfelelőbb. Összeszedtünk néhány népszerű fogyókúrás módszert, amelyekre sokan esküsznek.

Eat Clean

Azaz étkezz tisztán. Ez a program természetesen nem csak mozgásprogramot és étkezési tervet nyújt, hanem teljes életmódváltást igényel, hiszen ez a hosszútávon sikeres fogyókúra titka. Éhezés nélkül sok-sok fehérje és zöldség elfogyasztásával érhetjük el a kívánt alakot. Éhezni nem kell, viszont sok termékről szükséges lemondani: tejtermékek és helyettesítők, cukrok és édesítőszerek, mindenféle zsiradék és olaj, valamint a gyümölcsök is tiltólistásak.

Toman Diet

A Tomán Szabina által kifejlesztett diétás program szintén a magas fehérjebevitelen alapszik, amelyet az általuk kínált termékekből könnyedén bevihetünk. Ez a módszer megengedőbb az édes ízekkel és a nassolnivalókkal szemben, ám csakis azokat szabad fogyasztani, amiket a tanácsadás során kijelölnek.

Íme, néhány diéta, ami sokaknak bevált Forrás: Shutterstock


Tilápia buli

Nem meglepő módon a Németh Dorottya fintesz-világbajnok ajánlásával készült diéta is a fehérjebevitel fontosságát hangsúlyozza: naponta súlyunk kétszeresét, természetesen grammban. Tehát, ha valaki 50 kiló, annak naponta 100 gramm fehérjét kell bevinnie. A legjobb, ha tilápia halat eszel, de ha nem szereted a tengeri herkentyűket, akkor pulykát és marhát is fogyaszthatsz.

Reg-enor

A Reg-enor nem egy program, hanem egy kiegészítő, amelyre szintén sokan esküsznek. Persze ez önmagában nem elegendő, a kúrához tartozik a megfelelő táplálkozás kialakítása és a mozgásszegény életmódon való változtatás is

Herbalife

A cég szintén elsősorban termékeket kínál a fogyni vágyóknak, fő portékájuk az étkezést helyettesítő shake, amely szintén a fehérjebevitel fokozását célozza meg. Ezen kívül természetesen több különböző termékkel is rendelkezésre állnak.

Forever C9 FIT Program

Ez az életmódprogram megújulást ígér, ennek első foka egy 9 napos kúra, amely természetes táplálékkiegészítőkkel segíti a kívánt cél elérését határozott étkezési programmal. Emellett a fokozott folyadékfogyasztás és a napi testmozgás is fontos előírás!

Melyik Ájurvéda-testtípusba tartozol az ősi indai tan szerint? http://www.life.hu/ez-zsir/20180813-melyik-ajurveda-testtipusba-tartozol-az-osi-indai-tan-szerint.htmlVata, Pitta vagy Kapha? Melyik csoportba tartozol? Azonosítsd be magad, és tudd meg, hogy az ősi holisztikus tan szerint milyen étrendet kövess, illetve milyen mozgásformát végezz. Hosszú távon így őrizheted meg az egészségedet. Ez Zsír!OrigoLaky Zsuzsi rengeteget fogyott, elképesztően néz kihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180821-laky-zsuzsi-rengeteget-fogyott-elkepesztoen-nez-ki.htmlHihetetlen átalakuláson esett át a 2003-as Miss Europe cím birtokosa, Laky Zsuzsi. Legújabb fotóján látszik, hogy nagyon sokat fogyott, csodálatosan néz ki. Ez Zsír!OrigoA hamarosan 40 éves Horváth Éva bikinialakot villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180821-a-hamarosan-40-eves-horvath-eva-bikinialakot-villantott.htmlBikiniben mutatta meg alakját a hamarosan 40 éves Horváth Éva. Úgy tűnik, még mindig csodásan fest, büszke lehet alakjára. Ez Zsír!OrigoElizabeth Hurley 53 évesen is tökéletes alakot villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180821-elizabeth-hurley-53-evesen-is-tokeletes-alakot-villantott.htmlAz 53 éves színésznő és modell, Elizabeth Hurley 53 évesen is remekül fest. Az utóbbi időben több fürdőruhás fotóval is megörvendeztette követőit, ezeken pedig elképesztő dekoltázsát is megvillantotta. Ez Zsír!--Elképesztő előtte-utána fotót mutatott Tóth Vera a fogyásárólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180821-elkepeszto-elotte-utana-fotot-mutatott-toth-vera-a-fogyasarol.htmlTóth Vera fotón mutatta meg, mennyit fogyott az elmúlt két évben. A változás elképesztő. Ez Zsír!OrigoÍme, 10+1 egészséges életmódról szóló tanács, amely mára megdőlthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180813-eletmodtanacsok-amik-megdoltek.htmlBiztosan te magad is ismersz jó néhány állítást az alábbiak közül, amelyek éveken, évtizedeken keresztül tartották magukat. Egészen addig, amíg a tudományos kutatók be nem bizonyították az ellenkezőjét. Itt az ideje, hogy te is tisztán láss, melyek ezek a hamis mítoszok! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.