Nagyon régóta küzd már súlyfeleslegével Zoltán Erika, de most úgy tűnik, sikerült megtalálnia a hosszú távon is működő megoldást: több mint 10 kilót adott le.

Zoltán Erika azóta küzd súlyproblémákkal, hogy megszületett kislánya, annak pedig már több mint 20 éve. Hiába próbálkozott azonban mindenféle diétával, eddig nem sikerült tartósan megszabadulnia feleslegétől. Nemrég azonban sikerült megszabadulnia 10 kilótól: részt vett egy orvosi vizsgálaton, ami után összeállították a számára legmegfelelőbb étrendet. 

Zoltán Erika több mint 10 kilót fogyottForrás: Facebook/Zoltán Erika

"Orvosi tanácsra megváltoztattam az étkezésemet, aminek külsőleg és belsőleg is érzem a jótékony hatását. Súlyos D-vitamin.hiányt állapítottak meg és nagyfokú tejérzékenységet, pedig korábban négy-öt tejeskávét is megittam. A szénsavas üdítőket és az ásványvizet szintén kerülöm, mert puffadástokoztak. A barátaim eleinte még furcsán néztek rám, hogy még a fröccsömet is mentes vízzel iszom, de mára mindenki megszokta, hogy nekem így esik jól" - mondta a Hot! Magazinnak Erika, aki több mint 10 kilótól szabadult meg, és nagyon jól érzi magát a bőrében.