Fél év alatt 60 kilótól szabadult meg a magyar dj, Hamvai PG: fotó

Forrás: Instagram/Hamvai PG -
fogyás Hamvai PG átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt években többször próbált meg lefogyni Hamvai PG, de azok a fránya kilók mindig visszatértek. Végül a gyomorbypassműtét mellett döntött, így sikerült 60 kilótól megszabadulnia. 

Éveken át küzdött túlsúlyával Hamvai PG, és hiába próbálkozott különböző diétákkal, tartósan sajnos nem sikerült lefogynia. A dj végül gyomorbypassműtétre szánta el magát, aminek meg is lett az eredménye: 60 kilótól szabadult meg, és most újra boldog.

Így nézett ki Hamvai PG a műtét előtt Forrás: Instagram/Hamvai PG

elkezdtem diétázni, le is fogytam harminc kilót, de egy idő után a szervezetem hozzászokott az új életmódhoz, így már nem ment le több.

Blikknek

És így néz ki most Forrás: Instagram/Hamvai PG

"

Azóta teljesen megváltozott az életem, igaz, a végső lökést a hasplasztika adta meg,

Hihetetlen, de ezek a sztárok egyáltalán nem isznak alkoholt - Mutatjuk az okaikathttp://www.life.hu/ez-zsir/20180903-ezek-a-sztarok-hiressegek-egyaltalan-nem-isznak-alkoholt.htmlAz alkohol nem csupán hizlal, de öregíti és elszínezi a bőrt, nagymértékű fogyasztása pedig rosszulléthez, fejfájáshoz, hosszú távon pedig függőséghez vezet. Nos, a sztárokról köztudott, hogy szeretnek időnként elbódulni, többről is köztudott, hogy komoly alkohol problémáik vannak, ami miatt mára már egyáltalán nem hasonlítanak, a pályafutásuk elején megismert külsejükre. Kivételek azonban mindig vannak, most nézzünk példát rájuk. Ez Zsír!OrigoCsézy: "A legfontosabb, hogy jóban legyek önmagammal"http://www.life.hu/ez-zsir/20180903-csezy-az-egeszseges-eletmod-es-a-tudatossag-hive.htmlVasárnap Sarka Kata műsorában, az Ez Zsír! magazinban Csézy a testi és lelki egészségről mesélt. Az énekesnő szerint ezek kéz a kézben járnak, ezért nagyon odafigyel arra is, hogy lelkileg fel tudjon töltődni. Ez Zsír!OrigoKedvenc gyorsételeivel fogyott 82 kilót Anthony Brownhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180904-kedvenc-gyorseteleivel-fogyott-82-kilot-anthony-brown.htmlExtrém túlsúllyal küzdött Anthony Brown édesapa, aki egy nap úgy döntött, életmódot vált. Azonban végül nem tudott ellenálni kedvenc gyorsételeivnek, úgy döntött azokkal fogy majd le. Azt állítja, sikerült neki. Ez Zsír!Origo15 kiló bőrt kell leműteni Emiliórólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180904-15-kilo-bort-kell-lemuteni-emiliorol.htmlA gyomorgyűrűnek köszönhetően több mint 60 kilót fogyott Bangó Margit veje, Emilio. A zenésznek azonban újabb beavatkozásra lenne szüksége, hogy a felesleges bőrtől is meg kell szabadulnia.Ez Zsír!OrigoCsaknem belehalt önmaga éheztetésébe a műkorcsolyázó lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180903-csaknem-belehalt-onmaga-eheztetesebe-a-mukorcsolyazo-lany-anorexia.htmlCsaknem belehalt önmaga éheztetésébe a tehetséges műkorcsolyázó, Nicole Rossi. A fiatal nő 33 kilósra fogyott, az orvosok épp csak meg tudták menteni az életét. Ez Zsír!--A meditáció is segíti a fogyást: próbáld ki!http://www.life.hu/ez-zsir/20180827-meditacioval-a-fogyasert.htmlKöztudott, hogy a stressz, illetve a rendszertelen életmód milyen nagy hatással van testi és lelki egészségünkre. De nemcsak közérzetünket, azt is befolyásolhatja, hogy éppen hány kilót nyomunk, és hogy sikerül-e fogyni. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.