Az elmúlt években többször próbált meg lefogyni Hamvai PG, de azok a fránya kilók mindig visszatértek. Végül a gyomorbypassműtét mellett döntött, így sikerült 60 kilótól megszabadulnia. 

Éveken át küzdött túlsúlyával Hamvai PG, és hiába próbálkozott különböző diétákkal, tartósan sajnos nem sikerült lefogynia. A dj végül gyomorbypassműtétre szánta el magát, aminek meg is lett az eredménye: 60 kilótól szabadult meg, és most újra boldog. 

Így nézett ki Hamvai PG a műtét előttForrás: Instagram/Hamvai PG

"Ez az egész folyamat sok évvel ezelőtt kezdődött, amikor erős fejfájás miatt orvoshoz fordultam. Kiderült, hogy magas a vérnyomásom. Azonnal elkezdtem diétázni, le is fogytam harminc kilót, de egy idő után a szervezetem hozzászokott az új életmódhoz, így már nem ment le több. Sőt, szépen-lassan minden visszajött. Aztán ismét rávettem magam, ekkorra már sportolni kezdtem, de megint megálltam a harminc kilónál, ráadásul minden egyes leadott gramm fájt" - mondta a Blikknek a dj, akin a beavatkozás sokat segített.

És így néz ki mostForrás: Instagram/Hamvai PG

"Sokáig gondolkodtam rajta, utánaolvastam, végül eldöntöttem, hogy megcsináltatom. Volt akkor egy komoly kapcsolatom, azt hittem, az a nő lesz a gyermekeim anyja, akiket szerettem volna látni felnőni, ez motivált. Azóta teljesen megváltozott az életem, igaz, a végső lökést a hasplasztika adta meg, amikor eltávolították a kinyúlt bőrt. Rengeteget változott minden, ahogy tűntek el rólam a kilók, úgy alakultak át, tisztultak le az életem különböző részei. Tudatosan leépítettem mindent, ami nem volt jó. Érdekes, hogy nemcsak a testem lett kisebb, de a lakásom és az autóm is" - árulta el Hamvai.