Csősz Boglárka megmutatta, hogyan nézett ki 9 évvel ezelőtt

luxus Csősz Boglárka Tokio arc Feleségek luxuskivitelben külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben szereplője, Csősz Boglárka Instagramon nosztalgiázik, ugyanis feltöltött magáról 2 olyan képet is, amelyek 2009-ben készültek. Így láthatják rajongói, hogyan festett 9 évvel ezelőtt. 

Törökország és Budapest között ingázik a Feleségek luxuskivitelben szereplője, Csősz Boglárka. Török férjével, Burak Taluval bejárják a világot, most is egy régebbi utazásukról osztott meg emléket.

2009-ben utazott Tokióba, amely úgy tűnik, nagyon szép emlék volt számára, két képet is feltöltött, melyen követői megnézhetik, hogy festett a luxusfeleség 9 évvel ezelőtt.

"Vissza 2009-be, Tokióban egy csoport japán diáklánnyal a hátam mögött a helyi stílusban mosolygok a kamerába" - írta fotójához Csősz Boglárka.

Gyanús fotó készült Meghan Markle-ről: az alattvalók szerint babát várhathttp://www.life.hu/sztarok/20180907-gyanus-foto-keszult-meghan-marklerol-az-alattvalok-szerint-babat-varhat.htmlFriss fotók készültek Meghan Markle-ről és Harry hercegről. A hercegné ismét csodásan festett kék ruhájában, a rajongóknak azonban mégsem ez tűnt fel elsőnek, hanem az, hogy furcsán domborodik a pocakja. Lehet, hogy babát vár? TV + Sztárok--Pásztor Anna üzent támadója édesanyjának: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180907-pasztor-anna-uzent-tamadoja-edesanyjanak.htmlPásztor Anna a Facebookon, egy videón keresztül üzent támadója édesanyjának, barátainak. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoNyerő Páros: Kefir szerelme, Mariann beszólt Solti Ádám párjának, Berninekhttp://www.life.hu/sztarok/20180907-nyero-paros-kefir-szerelme-mariann-beszolt-solti-adam-parjanak-berninek.htmlKefir kedvese, Mariann még egy utolsót odaszúrt Solti Ádám szerelmének, Berninek mielőtt elhagyták volna a Nyerő Páros villáját. TV + Sztárok--Esztergályos Cecília és Spáh Dávid is reagált Ádám Tamás halálhírérehttp://www.life.hu/sztarok/20180907-esztergalyos-cecilia-es-spah-david-is-reagalt-adam-tamas-halalhirere.htmlTragikus hirtelenséggel hunyt el Ádám Tamás színész, mindössze 66 évesen. Barátait teljesen letaglózta a színész halálának híre. TV + Sztárok--Lukács Laci repülővel érkezett esküvőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20180907-lukacs-laci-repulovel-erkezett-eskuvojere.htmlA legnagyobb titokban vette el fiatal szerelmét a Tankcsapda frontembere, és a hírek szerint igazán különleges volt a lakodalom: repülőn érkeztek. TV + Sztárok--Gyógyszermérgezés okozhatta a Família Kft. sztárjának, Ádám Tamásnak a haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20180907-gyogyszermergezes-okozhatta-a-familia-kft-sztarjanak-adam-tamasnak-a-halalat.htmlA Família Kft. sztárját, Ádám Tamást holtan találták otthonában. A rendőrség sokáig helyszínelt, az idegenkezűséget kizárták, mostanra pedig az is kiderült, mi okozhatta a színész tragikus halálát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.