Fésűs Nelly és párja, Vajtó Lajos 8 éve alkotnak egy párt, egy közös kislányuk is született már, ám a férfi még a kapcsolatuk elején kijelentette, nősülésre sosem adja majd a fejét. A közelmúltban azonban mégis egy titkos esküvőn kimondták a boldogító igent.

Hatalmas meglepetés érte Fésűs Nellyt, aki nem tudta, hogy barátnője esküvője helyett a sajátjára megy. Vajtó Lajos, a színésznő szerelme titokban rendezte meg az egész ceremóniát. 

Fésűs Nelly és Vajtó LajosFotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"A hivatalba lépve hangosan megkérdezte egy alkalmazott, hogy melyik esküvőre jöttünk, még a hölgy nevét is kimondta, így aztán abszolút nem sejtettem semmit. Ott állt a barátnőm minket várva, azt füllentette, lesz még egy fotózás, majd hirtelen a kezembe nyomta a menyasszonyi csokrot, és arra kért, segítsek neki, mert beleakadt a ruhája a cipőjébe. Aztán megszólalt a zene, és az anyakönyvvezető megkérte az ifjú párt, hogy fáradjanak hozzá. Felnéztem és megláttam, hogy a terem a rokonaimmal és barátaimmal van tele, majd jön felém életem értelme, a gomblyukában ugyanolyan rózsával, mint az én csokrom. Ekkor fogtam csak fel, hogy mi történik" - mesélte a Bestnek Nelly.