Titkos esküvőt szervezett Fésűs Nellynek Vajtó Lajos

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
esküvő Vajtó Lajos Fésűs Nelly titkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fésűs Nelly és párja, Vajtó Lajos 8 éve alkotnak egy párt, egy közös kislányuk is született már, ám a férfi még a kapcsolatuk elején kijelentette, nősülésre sosem adja majd a fejét. A közelmúltban azonban mégis egy titkos esküvőn kimondták a boldogító igent.

Hatalmas meglepetés érte Fésűs Nellyt, aki nem tudta, hogy barátnője esküvője helyett a sajátjára megy. Vajtó Lajos, a színésznő szerelme titokban rendezte meg az egész ceremóniát.

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"A hivatalba lépve hangosan megkérdezte egy alkalmazott, hogy melyik esküvőre jöttünk, még a hölgy nevét is kimondta, így aztán abszolút nem sejtettem semmit. Ott állt a barátnőm minket várva, azt füllentette, lesz még egy fotózás, majd hirtelen a kezembe nyomta a menyasszonyi csokrot, és arra kért, segítsek neki, mert beleakadt a ruhája a cipőjébe. Aztán megszólalt a zene, és az anyakönyvvezető megkérte az ifjú párt, hogy fáradjanak hozzá. Felnéztem és megláttam, hogy a terem a rokonaimmal és barátaimmal van tele, majd jön felém életem értelme, a gomblyukában ugyanolyan rózsával, mint az én csokrom. Ekkor fogtam csak fel, hogy mi történik" - mesélte a Bestnek Nelly.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.