Szinetár Dóra lefotózta édesdeden alvó fiait

gyerekek fiúk család idill Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra idilli pillanatokat örökített meg a közösségi oldalán: lefotózta fiait, amint egymást ölelve alszanak.

Szinetár Dóra büszke édesanya: Márton 22 esztendős, Zora Veronika 11, míg a kis Benjámin ebben a hónapban lesz 1 éves.

Ezúttal a család egy idilli pillanatát osztott meg a követőivel a közösségi oldalon, lefotózta, amint pici babája nagyfia karjaiban szundikál.

A képet ide kattintva éred el!

Szinetár Dóra meghitt fotót posztolt Fotó: Pejkó Gergő/Facebook/Szinetár Dóra Official Fanclub
Képezd magad tovább GYES alatt – Tanulni baba melletthttp://www.life.hu/csalad/20180910-kepezd-magad-tovabb-gyes-alatt-tanulni-baba-mellett-nem-lehetetlen.htmlGyorsan változó világban élünk, ezért a közép- és a felsőfokú tanulmányok elvégzése után sem hagyhatjuk porosodni tudásunkat. Az élet akkor sem áll meg, ha az embernek gyereke születik. Három édesanya mesél most arról, hogyan tudtak vizsgákra és beszámolókra készülni egy-két kisgyermek mellett. CsaládOrigo26 évesen jött rá, hogy transznemű - Apja a végsőkig kiáll gyermeke melletthttp://www.life.hu/csalad/20180910-26-evesen-jott-ra-hogy-transznemu-apja-colin-mochrie-a-vegsokig-kiall-gyermeke-mellett.htmlAbban, hogy egy apa kedves családi fotóval köszönti lányát annak 28. születésnapján, nincs semmi különleges. Ám, ha a lánya, pár éve még a fia volt, úgy már könnyen trollok és más, elfogadásra képtelen emberek céltáblájává válhat. CsaládOrigoKovács Kati elárulta, hogy fogják hívni születendő gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20180910-kovacs-kati-elarulta-hogy-fogjak-hivni-szuletendo-gyermeket.htmlMásodik gyermekével várandós Kovács Kati, olimpiai bajnok kajakos. Elárulta, hogy kislányt vagy kisfiút hord a szíve alatt. Család--Görög Zita és fiatal párja, Laczkó Zsolt ennyire várják gyermekükethttp://www.life.hu/csalad/20180910-gorog-zita-es-fiatal-parja-laczko-zsolt-ennyire-varjak-gyermekuket.htmlGörög Zita és párja, Laczkó Zsolt már gőzerővel készül első közös gyermeke érkezésére. A gyönyörű modell-műsorvezető párja már nagyon várja, hogy édesapa legyen. CsaládOrigoMadeleine McCann-ügy: a rendőrség titkos utazásokat tett Portugáliábahttp://www.life.hu/csalad/20180910-madeleine-mccann-ugy-a-rendorseg-titos-utazasaokat-tett-portugaliaba.htmlMég mindig keresi a rendőrség a 11 éve eltűnt Madeleine McCannt, ám kiderült, hogy az elmúlt évben több titkos utat is tettek Portugáliába.Család--Bizarr anya-fia fotók, melyek túlzott szexuális töltettel bírnakhttp://www.life.hu/csalad/20180906-bizarr-anyafia-kepek-melyek-tulzott-szexualis-toltettel-birnak.htmlMilyen egy meghitt anya-fia kép? Kedvesen ölelkeznek, összebújnak, talán mosolyognak. Ám, nem minden szülő érzi ezt elegendőnek. Sokakat az is felháborít, ha egy szülő gyermekét a száján puszilja meg. Nos, a következőkben már-már a jó ízlés határát súroló fotókat mutatunk, melyek magukkal hozzák a kérdést: miért? CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.