Kóbor János még csak fényképen látta unokáját, Hanga Szófiát

Kóbor János Születés unoka nagyapa család gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hanga Szófia névre keresztelték Kóbor János unokáját. Az újszülött csöppséget még nem látta a nagypapa, a kórházba nem akart bemenni. 

Továbbra sem tud azonosulni a klasszikus nagypapa szereppel Kóbor János, akink a napokban született lány unokája. A kislányt Hanga Szófia névre keresztelték, ám Kóbor még nem tudott megbarátkozni a különös névvel.

"Egy virágkiállításon találkoztak egyébként ezzel a névvel, a kóbor hanga ugyanis egy létező növény, ami után a kislány is kapta a nevét" - mesélte Kóbor a Borsnak. Unokáját még csak fényképen látta, nem akart bemenni hozzá a kórházba, úgy gondolja, ott túl nagy a nyüzsgés.

Kóbor János még nem tud azonosulni a nagypapa szereppel Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"Különben sem tudok még kommunikálni vele... Később biztos jobban értékelem majd ezt az örömöt" - mondta Kóbor. Kislánya, a 11 éves Léna azonban már nagyon várja, hogy lássa a kis jövevényt.

Ő már a kórházba is szeretett volna bemenni, ám egyedül nem engedték el. "Nem sietünk, Hanga úgysem szalad el" - mosolygott a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.