Tudtuk, hogy ősszel visszatérnek a kardigánok, a műszőrmék és a tweed anyagok, egyvalamit azonban nem láttunk jönni: a frissen berobbant új hajtrendet. Viszont ezzel sem kellett sokáig szemeznünk, hogy beleszeressünk. 

Ez az új szín nem más, mint a Vanilla Lilac, azaz a vanílialila. Tökéletesen eltalált árnyalatok összjátékából áll össze, és olyan kellemes látvány, olyan puhaság és szépség van benne, ráadásul kiváló kontrasztot ad a szezon nagy kedvenceihez, a bőrkabáthoz és a bordó rúzshoz is.

Vanílialila hajszín az idei ősz slágereForrás: Instagram/chrisweberhair

A nyár végével, ahogy egyre hűvősebb van, általában inkább a sötétebb hajszínek felé tendálunk. Nem véletlen, hiszen az őszi szezonban a sminkszínekben, de a ruhatárunkban is a sötétebb, mélyebb árnyalatokat keressük. Ebben a tipikus forgatókönyvben mutat most valami egészen újat és nyújt némi változatosságot, frissességet ez a hajtrend. A csodás árnyalatot Chris Weber fodrász álmodta meg.

Forrás: Instagram/chrisweberhair

A hullámos bob fazonon bemutatott új trend a töveknél a barna árnyalatait rejti a fahéjtól a vaníliáig, majd a haj végéhez érve a pasztell-lila veszi át az uralmat. Tökéletes az összhang a különböző színek között, igazi élmény elmerülni bennük a borongós hétköznapokban. Plusz előnye, hogy nagyon kellemes kontrasztokat érhetsz el vele, akár egy bordó rúzzsal vagy egy műbőr szereléssel.