Mihalik Enikő a családalapítást tervezi

UNICEF örökbefogadás Mihalik Enikő családalapítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihalik Enikő New Yorkból érkezett Magyarországra az UNICEF meghívásából. Enikő az UNICEF Bajnok kampány keretében vállalta, hogy anyagilag támogatja, valamint a társadalmi kapcsolatrendszerén keresztül további adományokat is gyűjt a szervezet számára. A szupermodell erről is mesélt, de azt is elárulta, hogy áll a családalapítás kérdéséhez.

Gólyahír: megszületett Voksán Virág kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20181005-golyahir-megszuletett-voksan-virag-kisbabaja.htmlA hírt a nagypapa osztotta meg a Facebookon.Család--Szabó Győző és Rezes Judit elárulták, hogy hívják majd születendő kisfiukathttp://www.life.hu/csalad/20181005-szabo-gyozo-es-rezes-judit-elarultak-hogy-hivjak-majd-szuletendo-kisfiukat.htmlRezes Judit december végéig áll majd színpadon, hiszen mint kiderült: második gyermeküket várják Szabó Győzővel. Most már azt is elárulták, milyen nevet választottak a kisfiúnak. CsaládOrigoEgyéves lett az arc nélkül született kisbaba, Matthew Gillado (18+)http://www.life.hu/csalad/20181005-egyeves-lett-az-arc-nelkul-szuletett-kisbaba-matthew-gillado.htmlRitka genetikei rendellenességgel született a fülöp-szigeteki Matthew Gillado, amelynek következtében az arca nem fejlődött ki. Az orvosok nem jósoltak neki sok időt, de már túl van az első születésnapján. CsaládOrigoEgyéves lett az arc nélkül született kisbaba, Matthew Gillado (18+)http://www.life.hu/csalad/20181005-egyeves-lett-az-arc-nelkul-szuletett-kisbaba-matthew-gillado.htmlRitka genetikei rendellenességgel született a fülöp-szigeteki Matthew Gillado, amelynek következtében az arca nem fejlődött ki. Az orvosok nem jósoltak neki sok időt, de már túl van az első születésnapján. CsaládOrigoMegszületett Konkoly Ágiék második kislányahttp://www.life.hu/csalad/20181004-megszuletett-konkoly-agiek-masodik-kislanya.htmlKonkoly Ági szépségkirálynő, modell világra hozta második gyermekét. Tündéri kislánynak adott életet. CsaládEgy volt nyomozó szerint Madeleine McCann életben vanhttp://www.life.hu/csalad/20181003-egy-volt-nyomozo-szerint-madeleine-mccann-eletben-van.htmlMadeleine McCann szülei még mindig reménykednek abban, hogy gyermekük életben van, és így gondolja ezt egy volt nyomozó is. Család--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.