Nyolc nappal ezelőtt hozta világra első gyermekét Voksán Virág dj. A kisfiú születésnél komplikációk merültek fel, császármetszést kellett végrehajtania az orvosoknak. Azt is elmesélte nem minden olyan varázslatos most, ahogy azt az anyaságról a legtöbben képzelik, mégis nagyon boldog. 

Voksán Virág néhány nappal ezelőtt adott életet kisfiának, Bencének. Már fotón is megmutatta a csodás hajkoronával megáldott csöppséget.

A dj a Lokálnak mesélt róla, hogy a szülés során akadtak komplikációk, de szerencsére egészséges lett a pici. "Nagyon megijedtünk, amikor kiderült, hogy ferde fekvésű a baba. Egyértelmű volt, hogy a tervekkel ellentétben nem szülhetem meg természetes módon a kicsit, mert veszélyeztette volna az egészségét" - mondta a lapnak az újdonsült édesanya, akivel férje végig bent volt a szülőszobán.

Voksán Virág császármetszéssel szültForrás: Instagram/Virag Voksan

Arról is mesélt, hogyan élte meg az anyaság első hetét. "Egyszerre felemelő és nagyon furcsa. Vannak bennem kétes érzések. Abban a pillanatban, hogy megszületik a gyereked, a hatalmas boldogság mellett azonnal elkezded félteni, rengeteg a kétely benned, és azon agyalsz, hogy vajon mindent jól csinálsz-e és jó anyukája leszel-e. Teljesen más állapot, és én nem akarok erről hazudni senkinek, mert valójában nem minden olyan varázslatos, ahogy azt sokszor próbálják elhitetni" - mondta a dj. A kis Bence az első otthon töltött éjszakán 5 órán át sírt, azonban ma már egy nyugodt baba. Voksán Virág azt is elmondta, hogy a szoptatást nemcsak a babának, de az anyának is meg kell tanulnia. 

"Nekem pár napja van tejem. Egyelőre nincs elég, de mindent megteszek, hogy egyre több legyen, mert nem szeretném tápszerrel etetni a picit" - fogalmazott a dj. Hozzátette: kisfiával és a párjával kerek lett minden az életében.