Természetesen a királyi esküvőkön minden óramű pontossággal működik. Minden tökéletes és gyönyörű. Egy valamit azonban sem ők, sem a szigorú biztonságiak nem irányíthatnak: az időjárást. A szél gondoskodott róla, hogy a Eugénia hercegnő nagy napja ne legyen problémamentes. 

II. Erzsébet királynő unokája, András yorki herceg lánya, Eugénia hercegnő pénteken ment hozzá kedveséhez, Jack Brooksbank borkereskedőhöz. A menyasszony egy csodás ruhát viselt, amelyet brit tervezők álmodtak meg, ehhez pedig nagymamája adott kölcsön egy gyönyörű tiarát. 

A királyi család tagjai is megjelentek az esküvőn, így láthattuk a királynőt, Vilmos herceget és Katalin hercegnét, valamint Harry herceget és Meghan hercegnét is, akinél femerült a gyanú, hogy talán kisbabát vár. De képviseltette magát számos híresség is

Ám egy dolgot nem irányíthattak az esküvőn: az időjárást. Szinte az összes vendégnek meggyűlt vele a baja. Az egyik vendég még bugyit is villantott. 

A 9 hónapos várandós Pippa Middleton kalapját féltetteForrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

 

Chelsy Davy, Harry herceg volt kedvese is megjelent az esküvőnForrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

 

Vilmos és Katalin jót mulattak a szeszélyes időjárásonForrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

 

A villantás elkerülhetetlen voltForrás: RTL Híradó