Palvin Barbi körül zajlik az élet. Rengeteg pozitív dolog történt a magyar modellel az elmúlt hónapokban, most ráadásul egy szuper fotósorozat is készült róla a Vogue számára, amit egy magyar divatfotós, Tombor Zoltán készített. Igazi magyar kollaboráció a divatvilágból!

Palvin Barbiról jobbnál jobb híreket hallunk manapság. Kiderült, hogy az Armani szépségnagykövete lett, aztán az is, hogy újra együtt dolgozik a Victoria's Secrettel. A gyönyörű modellnek a magánélete is igazán jól alakul, Dylan Sprouse-zal alkotnak egy párt, és láthatóan nagyon szerelmesek.

Palvin Barbi és párja, Dylan SprouseForrás: Instagram/realbarbarapalvin

Barbiról a legújabb hír, hogy a taiwani Vogue beauty számának címlapján szerepel, ráadásul nem is akármilyen közreműködésről van szó, a fotókat ugyanis Tombor Zoltán készítette. Ha az ő nevét még nem is hallottad, a csodás modellt, Tombor Nellit biztosan ismered. Nos, Zoltán és Nelli valójában férj és feleség.

Zoltán sok külföldi divatmagazinnál bizonyította már tehetségét. Hogy csak a leghíresebbeknél maradjunk, a brazil Elle címlapjára Alicia Keyst fotózta, de a spanyol és a holland Harper's Bazaar címlapján is láthattuk már az ő képeit. Ezúttal pedig Palvin Barbival közös anyaga kapott nagy visszhangot, amit a taiwani Vogue számára készített.

Nézd meg a galériánkat:

Forrás: Tombor Zoltán/Vogue Taiwan