Régen volt akkora trend a szakáll, mint manapság. Korábban azt gondoltuk, hogy a hipszter stílusban teljesedett ki, de aztán jöttek a favágó, azaz lumberszexuális pasik, és megkoronázták a szakálltrendet. Divat ide vagy oda, vannak olyan férfiak, akiknek trendektől függetlenül elképesztően jól áll az arcszőrzet, szinte más embert farag belőlük. Ilyen átalakulásokat mutatunk most!

Emlékeztek még Gwilym Pugh történetére? A walesi srác átalakulásának történetét nem is olyan régen kapta fel a média, miután kiposztolta előtte-utána fotóját az Instagramra. Annyira hihetetlen volt az átváltozás, ahogy a duci, csúnyácska fiú dögös férfivá érett. Gwilym borbélya tanácsára növesztett szakállat, aztán persze edzeni is elkezdett, hogy igazán jól érezze magát a bőrében. Az átalakulás olyannyira jól sikerült, hogy le is szerződtette a férfit egy modellügynökség.

Kattints a képre, és nézd meg a galériánkat, ahol további átváltozásokat találsz: 

Forrás: Instagram/gwilymcpugh

 

Így változott a férfi szépségideál az elmúlt 100 évben

Az 1900-as évek legelejéről mutatjuk be, hogyan változott a férfi szépségideál az elmúlt több, mint száz évben. Izgalmas, néhol meglepő fotók következnek!