A halloweenről korábban már írtunk egy átfogó cikket. Ebben többek közt rámutatunk, hogy ez az ünnep jóval több mint egy „amerikai őrület". A gonosz és ártó szellemek elűzése igen fontos pontja október 31-e estéjének, amelyben nagy segítségünkre lehet egy töklámpás. Természetesen a kifaragása remek móka is lehet, egyedül, barátokkal vagy épp a gyerekekkel.

Amennyiben kezdő vagy e téren, úgy valami egyszerűbb formába vágj bele. Skalpold meg a tököt, majd egy kanál segítségével szedd ki a belsejét. Ezután késsel vágj rá szemeket, orrot és szájat, majd tegyél bele egy gyertyát. Kész is.

Egy töklámpás kifaragása remek móka is lehet, egyedül, barátokkal vagy épp a gyerekekkelForrás: Shutterstock

Ám ha már tavaly is faragtál tököt, és kedvet kaptál egy igazán zombis lámpáshoz, akkor ezt a DIY-s videót épp neked találtuk. Ne ijedj meg, elsőre valóban nem tűnik a legegyszerűbbnek, de egy kiváló délutáni program lehet a töklámpás faragásából, miközben szuperül szórakozol, és nem mellesleg neked lesz a legvagányabb lámpásod. A tökön kívül még egy kis slime-ra is szükséged lesz, de ez akár el is hagyható.