Az 5 kedvenc hidratálónk és kézkrémünk a hideg őszi napokra

hideg kézkrém hidratálás bőrszárazság ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy fest, október végére ténylegesen beköszöntenek a hűvösebb őszi napok. A hideg, szeles időjárás pedig a bőrünkre is hatással van, és nemcsak az arcápolási rutint érdemes újragondolni, de a testápolásra is nagyobb hangsúlyt kell fektetni. Íme 5 magyar termék, amit imádni fogsz!
  • POM-POM: Capuccino testápoló habkrém (2250 Ft, 100 ml)

Egy igazi újdonság a POM-POM háza táján a kapucsínós habkrém, amit a nehezen induló, komor reggelek ihlettek. Kezdd a napodat dupla kávéval. Ébredés után töltsd fel a bögrédet és a bőrödet a frissen főzött kávé zamatos aromájával. Összetevői között sheavaj, mandulaolaj, E-vitamin, pisztáciaolaj, zöld agyag és kávé illatolaj szerepel.

Forrás: POM-POM
  • Phi: Pihe-puha (2990 Ft, 50 ml)

Egy igazi nagyágyú a Phi-k között, amikor támad a hideg, ráadásul multifunkciós: ha akarod, kézkrém, ha akarod, arckrém, de kenheted bárhová, csak jót tehetsz a bőröddel. Testesebb, tápláló és gazdag krém, enyhe mandarin és természetes diós illatjegyekkel. Úgy lett kitalálva, hogy a környezet és a hideg levegő ártalmas és igen kellemetlen következményeivel játszi könnyedséggel felvegye a harcot. Összetevőit tanulmányozva láthatod, hogy csupa regeneráló, hidratáló, gyógyító alapanyagot tartalmaz, mint a körömvirágolaj, a sheavaj, a makadámdió-olaj, a vadrózsaolaj, a karnaubaviasz, a panthenol, a lanolin, az E-vitamin, a szkvalán és a 100%-os mandarin illóolaj.

Forrás: Phi
  • Ilcsi: Csicsókás kéz- és lábápoló krém (ár kérésre, 50 ml)

Fennállásának immáron 60. évét ünnepli az Ilcsi. Ilcsi néni hitt benne, hogy a természetben minden bőrproblémára létezik megoldás, és ez ma is alapvető filozófiája a családi vállalkozásnak. Nem kivonatokkal, hanem élő hatóanyagokkal dolgoznak, friss gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből készítik a termékeket, ahogy a csicsókás kéz- és lábápolót is. Ez a krém a csicsókának és a körömvirágnak köszönhetően hidratálja, táplálja, nyugtatja, intenzíven regenerálja és selymesen puhává varázsolja még a kínzóan száraz, berepedezésre hajlamos kéz vagy láb bőrét is.

Forrás: Ilcsi
  • Yamuna: Narancs-fahéjas testvaj (1290 Ft, 50 ml)

Ha egy téliesebb illatú termékre vágysz, akkor a narancsos, fahéjas Yamuna testvajat ajánljuk. Telt, krémes textúrája könnyen eloszlatható a bőrön, és nem hagy maga után zsíros érzetet, csak selymesen hidratált és fűszeres illatú bőrt. Hatóanyaga a kakaóvaj, a makadámdió-olaj, a sheavaj és a méhviasz.

Forrás: Yamuna
  • Eszterkrém: Kézkrém (1600 Ft, 50 ml)

Az Eszterkrém kézkrémje intenzíven táplál, miközben hamar felszívódik. Nem ragad, ezért férfiak és gyerekek is örömmel használják. Hatása hosszan tartó, mivel a természetes hidegen sajtolt olajak, a sheavaj, a kakaóvaj a bőr mélyebb rétegeit is táplálják. A méhviasz és a kakaóvaj pedig védőburkot vonnak a kezeid köré. A hab a tortán az Aloe vera-kivonat, ami bőrnyugtató, és pozitívan hat a legtöbb bőrproblémára.

Forrás: Eszterkrém

Villámgyors manikűr 10 perc alatthttp://www.life.hu/trend/20181015-villamgyors-manikur-10-perc-alatt.htmlA köröm- és kézápolás akár egy kellemes énidős elfoglaltság is lehet, de olyan helyzet is előfordulhat, hogy nincs időnk a kényeztetésre, nagyjából 10 perc alatt kell tökéletessé varázsolni a körmeinket. Ehhez adunk most tippeket. TrendOrigoHeti trendjelentés: Lady Gaga mindenkit megríkatott a ruhájávalhttp://www.life.hu/trend/20181019-heti-trendjelentes-szerepel-benne-lady-gaga-katie-holmes-katy-perry.htmlA fodrok és tollak tömegéből Lady Gaga tűnt ki stílusával. Az énekesnő az ELLE Women in Hollywood gálán ríkatta meg beszédével a közönséget, amiben például arra is magyarázatot adott, miért ilyen outfitet választott az eseményre. Trend--A szakáll teszi a férfit? Elképesztő átalakulásokhttp://www.life.hu/trend/20181019-borotvaltan-es-szakallal-elotte-utana-fotok.htmlRégen volt akkora trend a szakáll, mint manapság. Korábban azt gondoltuk, hogy a hipszter stílusban teljesedett ki, de aztán jöttek a favágó, azaz lumberszexuális pasik, és megkoronázták a szakálltrendet. Divat ide vagy oda, vannak olyan férfiak, akiknek trendektől függetlenül elképesztően jól áll az arcszőrzet, szinte más embert farag belőlük. Ilyen átalakulásokat mutatunk most! Trend--Őszi esküvőre vagy hivatalos? Ilyen ruhát válassz!http://www.life.hu/trend/20181017-ilyen-ruhat-valassz-oszi-eskuvore.htmlHabár manapság is a tavaszi és a nyári esküvők a leggyakoribbak, egyre többen megtalálják az őszi és téli szezonban is azt a szépséget, amiért ekkorra időzítik a nagy napot. Megmutatjuk, milyen ruhák között válogathatsz, ha te is mostanában vagy hivatalos esküvőre. TrendOrigoEzek a legszebb hajszínek az őszi szezonban! Próbáld ki a kedvencedet!http://www.life.hu/trend/20181011-ezek-a-legszebb-hajszinek-az-oszi-szezonban.htmlAzt már tudjuk, hogy ha az őszi hajtrendek közül az egyik legextrémebb a vaníliailila árnyalat. Ha azonban valami visszafogottabbra, mégis divatosra vágysz, akkor a következő színeket ajánljuk! TrendOrigoEláruljuk, milyen cipő illik hozzád! Kvíz!http://www.life.hu/trend/20181018-ilyen-cipo-illik-hozzad-kviz.htmlKíváncsi vagy rá, milyen stílusú cipő illik leginkább a személyiségedhez? Tesztünkből kiderül! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.