Őszi manikűr vidám tökökkel: így készítsd el

manikűr szépségápolás tök ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habár sokat késett az idei ősz, most már végérvényesen a színes levelek, a töklámpások és a halloweeni sütemények lázában égünk. Ha te is így vagy ezzel, öltsd magadra ezt az életérzést. Mutatjuk a kedvenc őszi manikűrünket.

Amire szükséged lesz:

  • alap- és fedőlakk
  • aranyszínű lakk
  • fekete lakk
  • fehér lakk
  • kétféle narancs lakk
  • díszítőecset

Elkészítése:

  • Egy gyors szépészeti manikűr után alaplakkal kend át a körmeidet. Amellett, hogy erre tudod rétegezni a lakkot, hiszen jó tapadást biztosít, erősíti is a körmöket, és tartósabbá teszi a festést.
  • Ezután arany lakkal fesd ki a körmeidet, de akár bézs színt is választhatsz.
  • Amikor megszáradt ez a réteg is, jöhet a tökök elkészítése. Minden körömre két különböző alakú tök kerül, mégpedig úgy, hogy a fekete színnel először megadod a körvonalakat.
  • Ezután különbözőképpen díszítheted az őszi tököket.
  • Fedőlakkal fixáld és tartósítsd a festést.
  • Ha éppen nem készülsz buliba, csak egy visszafogottabb manikűrt szeretnél, akkor csak egy-egy körmödre fesd fel a tököcskéket, a többi pedig maradjon egyszerűen arany vagy bézs.
Az 5 kedvenc hidratálónk és kézkrémünk a hideg őszi napokrahttp://www.life.hu/trend/20181024-kedvenc-hidrataloink-es-kezkremeink-a-hideg-oszi-napokra.htmlÚgy fest, október végére ténylegesen beköszöntenek a hűvösebb őszi napok. A hideg, szeles időjárás pedig a bőrünkre is hatással van, és nemcsak az arcápolási rutint érdemes újragondolni, de a testápolásra is nagyobb hangsúlyt kell fektetni. Íme 5 magyar termék, amit imádni fogsz! TrendOrigoŐszi esküvőre vagy hivatalos? Ilyen ruhát válassz!http://www.life.hu/trend/20181017-ilyen-ruhat-valassz-oszi-eskuvore.htmlHabár manapság is a tavaszi és a nyári esküvők a leggyakoribbak, egyre többen megtalálják az őszi és téli szezonban is azt a szépséget, amiért ekkorra időzítik a nagy napot. Megmutatjuk, milyen ruhák között válogathatsz, ha te is mostanában vagy hivatalos esküvőre. TrendOrigoVillámgyors manikűr 10 perc alatthttp://www.life.hu/trend/20181015-villamgyors-manikur-10-perc-alatt.htmlA köröm- és kézápolás akár egy kellemes énidős elfoglaltság is lehet, de olyan helyzet is előfordulhat, hogy nincs időnk a kényeztetésre, nagyjából 10 perc alatt kell tökéletessé varázsolni a körmeinket. Ehhez adunk most tippeket. TrendOrigoA szakáll teszi a férfit? Elképesztő átalakulásokhttp://www.life.hu/trend/20181019-borotvaltan-es-szakallal-elotte-utana-fotok.htmlRégen volt akkora trend a szakáll, mint manapság. Korábban azt gondoltuk, hogy a hipszter stílusban teljesedett ki, de aztán jöttek a favágó, azaz lumberszexuális pasik, és megkoronázták a szakálltrendet. Divat ide vagy oda, vannak olyan férfiak, akiknek trendektől függetlenül elképesztően jól áll az arcszőrzet, szinte más embert farag belőlük. Ilyen átalakulásokat mutatunk most! Trend--Cipőtrendek az őszi-téli szezonra: ezeket a fazonokat keresd!http://www.life.hu/trend/20181011-cipotrendek-az-oszi-teli-szezonra-ezeket-a-fazonokat-keresd.htmlAnnyira változatos, annyira sokszínű az idei őszi-téli cipőtrend, hogy most mindenki megtalálhatja azt a stílust, amit igazán örömmel tud viselni. Mi a következőket ajánljuk! TrendOrigoEláruljuk, milyen cipő illik hozzád! Kvíz!http://www.life.hu/trend/20181018-ilyen-cipo-illik-hozzad-kviz.htmlKíváncsi vagy rá, milyen stílusú cipő illik leginkább a személyiségedhez? Tesztünkből kiderül! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.