Így edz harmadik gyermeke születése után Farkasházi Réka

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
édesanya Farkasházi Réka pilates edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az immár háromgyermekes édesanya, Farkasházi Réka az Ez Zsír! magazinban mesélt arról, hogyan telnek manapság a mindennapjai. A LifeTV kameráinak azt is elárulta, hogyan tartja magát formában.

A színésznő több mint 10 éve a pilates híve. Harmadik gyermeke, Tamara születése után négy hónappal pedig újra edz. "Már éreztem, hogy szükségem van rá, hogy átmozgassam magam. A várandósság is megterheli a testet, hogy elmúltam 40 éves, az is másképp hat a testemre és a regenerálódás folyamatára. Közben cseperedik a kisbabánk, most már hat kiló, amit mozgatni, cipelni kell, és akkor a szoptatással járó testhelyzet is: ez mind-mind megdolgozza a nők testét" - mondja Farkasházi Réka, akinek most fő célja az edzéssel nem a fogyás, hanem hogy visszanyerje a fizikumát, és ne legyenek nyaki vagy derékfájdalmai. "Most az egészségem a fontos, és persze a kisbaba" - mondja.

5 ok, amiért mindennap egyél egy banánthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181024-ezert-egyel-mindennap-banant.htmlAmikor csak lehet, érdemes a hazai idénygyümölcsöket fogyasztani. A téli szezon felé közeledve azonban kevesebb hazai áru áll rendelkezésünkre, ilyenkor pedig jöhetnek a különböző alternatívák, mint az egyik kedvencünk, a banán. Íme, 5 ok, amiért ajánlott a fogyasztása. Ez Zsír!OrigoDuci tinédzserből kétgyermekes anyaként lett fitneszmodell Sörös Viktóriahttp://www.life.hu/ez-zsir/20181024-interju-soros-viktoriaval-a-fitparade-fitmom-kategoria-harmadik-helyezettjevel.htmlIdén januárban egy porckorongsérv utáni rehabilitációt követően kezdte el a felkészülést az októberi Fitparádéra Sörös Viki. A kétgyermekes anyuka, aki sokat küzdött súlyproblémákkal, néhány hónap alatt érte el élete legjobb formáját, és állt dobogóra hihetetlen elhivatottságának köszönhetően. Olvasd el Vikivel készült interjúnkat. Ez Zsír!Origo34 kilós volt az anorexiás lány, ma már a súlyzós edzés a szenvedélyehttp://www.life.hu/ez-zsir/20181017-athina-crilley-anorexias-volt-34-kilo-ma-mar-a-sulyzos-edzes-a-szenvedelye.htmlAthina Crilley súlyos anorexiával küzdött hat éven keresztül. Többször került korházba állapota miatt, míg végül 2014-ben változtatni tudott az életén. Ismerd meg a történetét! Ez Zsír!OrigoVillámgyors egészséges reggeli 10 perc alatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181010-villamgyors-egeszseges-reggeli-10-perc-alatt.htmlA reggeli étkezés rendkívül fontos, hiszen ekkor tudjuk újratölteni az energiaraktárunkat, ezzel pedig megalapozhatjuk az egész nap lendületét. Nem érdemes tehát kihagyni a sietős, kapkodós reggeleken sem, inkább törekedj arra, hogy minél gyorsabban tudj elkészíteni egy tápanyagokban gazdag, finom fogást. Ehhez mutatunk most három receptet! Ez Zsír!OrigoJackfruit, a különleges gyümölcs, amit hús helyett is fogyaszthatszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181010-jackfruit-hus-helyett-is-hasznalhato-gyumolcs.htmlMagyarul jákafának, vagy kenyérfának hívják annak a fának a termését, amiről a jackfruitot szüretelik. A világ legnagyobb fán termő gyümölcséről van szó, aminek a felhasználási módja meglehetősen változatos, ugyanis nemcsak gyümölcsként, de a vegetáriánus és vegán konyhában mintegy húshelyettesítőként használható. Ez Zsír!Origo3 ok, amiért minden reggel igyál kávéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181019-ezert-igyal-minden-reggel-kavet.htmlA kávé még a mai napig is a vegyes megítélésű élelmiszerek közé tartozik, pedig, ha jól fogyasztja az ember, akkor valójában rendkívül egészséges. Íme, 3 ok, amiért minden nap igyál kávét! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.