Flipper Öcsi az édesanyja szerint az unokájában születhetett újra a fia

Forrás: www.flipper.mindenkilapja.hu -
unoka gyász Flipper Öcsi évforduló Marót Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marót Viki kisfia, Ádám már most, hétévesen is igazi muzikális alkat. A nagymamája szerint a zenei tehetségét a 10 éve elhunyt nagybátyjától, Flipper Öcsitől örökölte.

Immár tíz éve, hogy elhunyt Flipper Öcsi. Az énekes húga, Marót Viki a közelgő évforduló alkalmából úgy döntött, itt az ideje, hogy kivigye kisfiát, a 7 esztendős Ádámot a testvére sírjához.

Hiába röppent el már tíz év, nem telik el úgy nap, hogy ne jutna eszembe. Mit sem enyhül a fájdalom! Amikor az unokámra nézek, őt látom benne. Ádám pont olyan bohókás, vagány, ragaszkodó és érzékeny, mint ő volt. Néha úgy érzem, mintha benne született volna újra a fiam, Öcsi" – mesélte a Blikknek az énekes édesanyja.

Katalin elárulta, Ádám nagyon hasonlít legendás nagybátyjára, zenei tehetségét is tőle örökölte.

Kiváló ritmusérzéke és hangja van, dobolni és zongorázni szeretne. Miután kint voltunk a temetőben, nem akart magamra hagyni, vigasztalt, velem maradt. Miatta vigyázok magamra, azt tart életben, hogy láthassam, ahogy felnő. A lányomnak, Vikinek és az unokámnak még szüksége van rám."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.