Julia Roberts rózsaszín hajjal jelent meg egy tévéműsorban

Forrás: Getty Images/Epsilon -
fashion week frizura Julia Roberts haj hajszín rózsaszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostanában inkább anyai teendőinek hódol Julia Roberts, de azért néhány műsorban vállal szereplést. A legutóbbi ilyen alkalommal rózsaszín hajjal lepte meg rajongóit.

Nemrégiben ünnepelte az 51. születésnapját a legendás színésznő, Julia Roberts. A sztárt olyan filmekben láthattuk, mint a Micsoda nő! vagy az Egy ágyban az ellenséggel.

Legutóbb Jimmy Kimmel talkshow-jában, Kaliforniában láthatták a rajongói, ahol meglepő hajszínnel rukkolt elő, talán a halloween ihlette a különös frizurát. Hajkoronáját rózsaszín tincsek tarkították. A színésznőnek rengeteg rajongója van, így lehet, hogy ezzel divatot teremt.

Rózsaszín hajjal jelent meg Julia Roberts Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rb/Bauergriffin.Com / Mega

Adrienne Koleszár, Németország legszexibb rendőrnője magyar származásúhttp://www.life.hu/trend/20181105-adrienne-koleszar-nemetorszag-legszexibb-rendornoje-magyar-szarmazasu.htmlIgazi Insta-sztár Adrienne Koleszár magyar származású német rendőrnő, akit Németország legszexibb rendőrnőjeként tartanak számon. Hamarosan világkörüli útra indul, ám utána visszatér igazi hivatásához. Trend--MTV EMA 2018: stílusmustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20181105-voros-szonyeg-az-mtv-ema-dijatado-galarol.htmlHabár az amerikai zenei díjátadókkal nehéz felvenni a versenyt, az MTV európai gáláján mindig legalább akkora a felhajtás, mint a tengerentúli rendezvényeken, ráadásul amerikai sztárokból sem volt hiány. Mutatjuk a vörös szőnyeges bevonulás legemlékezetesebb pillanatait. Trend--Labancz Lilla külseje teljesen megváltozott: rá sem ismerni az egykori szöszi lányrahttp://www.life.hu/trend/20181104-labancz-lilla-kulseje-teljesen-megvaltozott-ra-sem-ismerni-az-egykori-szoszi-lanyra.htmlLabancz Lilla néhány évvel ezelőtt az Álom.net című filmben bukkant fel. Az akkor szőke, hosszú hajú lány az elmúlt évek alatt óriási átalakuláson esett át. TrendOrigoVictoria's Secret-angyalnak öltözött Kim Kardashian: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181104-victorias-secret-angyalnak-oltozott-kim-kardashian.htmlVictoria's Secret-angyalnak öltözött halloween alkalmából Kim Kardashian. Trend--Polgár Kriszta bikiniben mutatta meg, hogy a teste két gyerek után is tökéletes: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181104-polgar-kriszta-bikiniben-mutatta-meg-hogy-teste-ket-gyerek-utan-is-tokeletes.htmlAz egykori szépségkirálynő, a kétgyermekes Polgár Kriszta bikiniben mutatta meg, hogy a teste még ma is tökéletes. Trend--Nagy pizsamamustra: a legszebb és legmelegebb darabokhttp://www.life.hu/trend/20181026-pizsamamustra-pizsamak-a-hideg-estekre.htmlEgy igazi pizsamamániásnak nem is kell magyarázni a pihe-puha polárdarabok és az őszi bekuckózások jelentőségét és örömét. Körbenéztünk, melyek most a legszebb és legmelegebb pizsamák a fast fashion boltok kínálatában. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.