A világ legnagyobb szabású, egyben a legdrágább és legnézettebb divatbemutatója a Victoria's Secret-show. A márka története 1977-ig nyúlik vissza, a kifutón pedig 1995-ben láthattuk először a márka szexi fehérneműit.  

Roy Raymond 1977-ben alapította meg a Victoria's Secret márkát. A már-már legendássá vált történet szerint feleségének szeretett volna különleges fehérneműt vásárolni, de nemhogy nem talált olyat, kínosan is érezte magát férfiként az üzletekben. Ez a tapasztalat indította el az úton, hogy elsősorban férfivásárlóknak kínál majd szexi fehérneműket katalógusokból. Az első öt év igen sikeresnek is bizonyult, utána azonban egyre veszteségesebb lett az üzlet, ezért eladta Leslie Wexnernek, egy amerikai üzletembernek, aki újra felvirágoztatta a márkát: ő már a női vásárlókat célozta meg, hordható, de különleges, elegáns darabokat kínált.

Leslie Wexner újra felvirágoztatta a Victoria's Secret márkátForrás: Getty Images/Evan Agostini

A legnagyobb áttörést akkor érte el a cég, amikor kitalálták, hogy kifutóra viszik a fehérneműket. Azonban nem egyszerű divatbemutatóról volt szó, sokkal inkább egy show-műsorról, amit később ráadásul a televízióban is leadtak. 1995-ben volt az első ilyen bemutató, természetesen a kor legnagyobb szupermodelljeivel, köztük Naomi Campbell-lel, Tyra Banksszel, Claudia Schifferrel a New York-i Plaza Hotelben. A siker olyannyira töretlen, hogy Victoria's Secret-modellnek lenni ma már a szakma csúcsát jelenti. De nézzük meg most az első show-kat, hogy milyen fehérneműket viseltek a '90-es években az angyalok.

Kattints a képre, és nézd meg a galériát!

Forrás: Getty Images
Victoria's Secret 2018: ilyen volt idén a világ legdögösebb divatshow-ja

A Victoria's Secret a világ legnézettebb (800 millió néző) és legdrágább (kb. 3 milliárd forint) divatshow-ja, ahol a világ legdögösebb modelljei kapnak lehetőséget, hogy elképesztően szexi, különleges és egyedi fehérneműket mutassanak be. A hab a tortán, hogy idén Palvin Barbi is visszatért az angyalok közé. Nézd meg, milyen volt a 2018-as Victoria's Secret show!