A hét a People's Choice Awards díjátadóval indult, majd filmpremierekkel és egyéb gálákkal folytatódott. Volt például Glamour Woman of the Year-díjátadó, és végre elérkezett a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei első vetítése is. Mutatjuk a hét legemlékezetesebb vörös szőnyeges pillanatait.

  • "Tüllcsodák"

A tüll manapság igencsak kedvelt alapanyaga a divattervezőknek. Ennek kevésbé ékes példáit láttuk ezen a héten a vörös szőnyegen. Janelle Monae a tőle megszokott drámai stílust hozta egy igencsak terebélyes fehér ruhával, ami vegyes visszhangokat kapott. Coco Rocha a Glamour eseményén viselt egy tüll boleróval varrt ruhát, ami félelmetesen rosszul állt neki, de valószínűleg nincs is olyan nő, akinek ez jól áll.

Janelle Monae és Coco RochaForrás: Getty Images
  •  Kismamák

Kismamákból a vörös szőnyegen sincs hiány. Carrie Underwood a CMA Awardson tündökölt ebben a nude alapon virágos estélyiben. A Legendás állatok főszereplője, Katherine Waterston egészen más stílust választott. Habár a ruha színe valóban izgalmas, az aszimmetrikus szabás újfent megbukott.

Carrie Underwood és Katherine WaterstonForrás: Getty Images
  • Az egykori tinisztár

A Spinédzserek egykori sztárját, Alicia Silvertsone-t is lehet néha látni a vörös szőnyegen. Ezúttal ő is a Glamour gálán tűnt fel. Az általa választott outfit felső részét kifejezetten szerettük, de még egy kis csillogás jó lett volna az összhatáshoz, például a sminkjében.

Alicia SilverstoneForrás: Getty Images
  • Pasimustra

A Legendás állatok premierjén végre pasikat is láthattunk. Ott volt természetesen Eddie Redmayne, aki a tőle megszokott, kissé különc stílust hozta ezzel a burgundi öltönnyel. Benne még soha nem csalódtunk, mindig izgalmas és stílusazonos az öltözéke. Johnny Depp nagyon megöregedett, és nem is néz ki igazán jól ahhoz képest, hogy még csak 55 éves. Jude Law stílusát is szerettük a bársonyöltönnyel és a kalappal, de a fehér zokni rossz választás volt. 

Eddie Redmayne, Johnny Depp és Jude LawForrás: Getty Images