Heti trendjelentés: így néz ki most a Spinédzserek egykori sztárja, Alicia Silverstone

Carrie Underwood trendjelentés Alicia Silverstone Johnny Depp vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét a People's Choice Awards díjátadóval indult, majd filmpremierekkel és egyéb gálákkal folytatódott. Volt például Glamour Woman of the Year-díjátadó, és végre elérkezett a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei első vetítése is. Mutatjuk a hét legemlékezetesebb vörös szőnyeges pillanatait.
  • "Tüllcsodák"

A tüll manapság igencsak kedvelt alapanyaga a divattervezőknek. Ennek kevésbé ékes példáit láttuk ezen a héten a vörös szőnyegen. Janelle Monae a tőle megszokott drámai stílust hozta egy igencsak terebélyes fehér ruhával, ami vegyes visszhangokat kapott. Coco Rocha a Glamour eseményén viselt egy tüll boleróval varrt ruhát, ami félelmetesen rosszul állt neki, de valószínűleg nincs is olyan nő, akinek ez jól áll.

Janelle Monae és Coco Rocha Forrás: Getty Images
  • Kismamák

Kismamákból a vörös szőnyegen sincs hiány. Carrie Underwood a CMA Awardson tündökölt ebben a nude alapon virágos estélyiben. A Legendás állatok főszereplője, Katherine Waterston egészen más stílust választott. Habár a ruha színe valóban izgalmas, az aszimmetrikus szabás újfent megbukott.

Carrie Underwood és Katherine Waterston Forrás: Getty Images
  • Az egykori tinisztár

A Spinédzserek egykori sztárját, Alicia Silvertsone-t is lehet néha látni a vörös szőnyegen. Ezúttal ő is a Glamour gálán tűnt fel. Az általa választott outfit felső részét kifejezetten szerettük, de még egy kis csillogás jó lett volna az összhatáshoz, például a sminkjében.

Alicia Silverstone Forrás: Getty Images
  • Pasimustra

A Legendás állatok premierjén végre pasikat is láthattunk. Ott volt természetesen Eddie Redmayne, aki a tőle megszokott, kissé különc stílust hozta ezzel a burgundi öltönnyel. Benne még soha nem csalódtunk, mindig izgalmas és stílusazonos az öltözéke. Johnny Depp nagyon megöregedett, és nem is néz ki igazán jól ahhoz képest, hogy még csak 55 éves. Jude Law stílusát is szerettük a bársonyöltönnyel és a kalappal, de a fehér zokni rossz választás volt.

Eddie Redmayne, Johnny Depp és Jude Law Forrás: Getty Images
Így néztek ki a Victoria's Secret-modellek a '90-es években: fotók a kifutórólhttp://www.life.hu/trend/20181115-igy-neztek-ki-a-victorias-secret-modellek-a-90es-evekben.htmlA világ legnagyobb szabású, egyben a legdrágább és legnézettebb divatbemutatója a Victoria's Secret-show. A márka története 1977-ig nyúlik vissza, a kifutón pedig 1995-ben láthattuk először a márka szexi fehérneműit. TrendOrigoBotrányos ruhákból sem volt hiány a People's Choice Awardsonhttp://www.life.hu/trend/20181113-botranyos-ruhakbol-sem-volt-hiany-a-peoples-choice-awardson-2018.htmlA People's Choice Awards vörös szőnyeges bevonulásán bőven akadtak meglepetések. A letisztult outfitek mellett a kihívó, de botrányos darabok sem maradtak el. Íme, a legemlékezetesebb ruhák a díjátadó gáláról! Trend--Top 5 must have dolog, amit még 2018-ban be kell szereznedhttp://www.life.hu/trend/20181112-ezeket-a-stilusos-darabokat-feltelenul-szerezd-be-meg-iden.htmlHihetetlen, de már csak másfél hónap van karácsonyig, így közeledik az év végi hajtás is. Ha meglepnéd magad valamivel ebben az időszakban, vagy már karácsonyi ajándékot keresel, nézd meg must have listánkat. TrendOrigoSokat mutató ruhákba bújtak a modellek a Victoria's Secret after partyjánhttp://www.life.hu/trend/20181109-victorias-secret-after-partyja-a-vilag-legdogosebb-modelljeivel.htmlIdén New Yorkban rendezték meg a világ legnagyszabásúbb divatshow-ját. A Victoria's Secret angyalkái a kifutóról a vörös szőnyegre, azaz az after partyra mentek. Megmutatjuk, milyen ruhákat viseltek! Trend--Victoria's Secret 2018: ilyen volt idén a világ legdögösebb divatshow-jahttp://www.life.hu/trend/20181109-victorias-secret-2018-ilyen-volt-iden-a-divatbemutato-palvin-barbival.htmlA Victoria's Secret a világ legnézettebb (800 millió néző) és legdrágább (kb. 3 milliárd forint) divatshow-ja, ahol a világ legdögösebb modelljei kapnak lehetőséget, hogy elképesztően szexi, különleges és egyedi fehérneműket mutassanak be. A hab a tortán, hogy idén Palvin Barbi is visszatért az angyalok közé. TrendOrigoA rózsa a legősibb kozmetikum, szépülj vele te ishttp://www.life.hu/trend/20181106-a-rozsa-a-legosibb-kozmetikum-szepulj-vele-te-is.htmlNem csoda, hogy a rózsa bódító illatára több ezer évvel ezelőtt is felfigyeltek. De nemcsak illatanyagként, szépítőszerként is korán elkezdték használni. Hogy miért annyira hatásos? Eláruljuk! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.