Liz Hurley 53 évesen is sugárzóan szép, úgyhogy ha valakinek az arcápolási módszerére kíváncsiak az emberek, akkor az övére biztosan: napi hatszor hidratál. Egy újságírónő ki is próbálta gyorsan, de nem olyan eredmény született, mint amilyenre számított. 

Elizabeth Hurley 53 éves és bombasztikusan néz ki. Ráncoknak nyoma sincs az arcán, ezért ha ő azt állítja egy arcápolási módszerről, hogy beválik, az emberek hallgatnak rá, pedig nem biztos, hogy kellene... Azt állítja, hogy naponta hatszor is hidratálja arcát és nyakát, ezért olyan feszes, a The Sun újságírója pedig úgy döntött, kipróbálja, mit tud ez a módszer.

Elizabeth Hurley arcápolási módszere kész katasztrófaForrás: NORTHFOTO/Ace Pictures/Callahan

Ugyan elvileg a bőrnek egy hétnél sokkal több idő kell, hogy egy-egy eljárást megszokjon, egy hét után is láthatóvá váltak a napi hatszoros krémezés eredményei. Azt meg sem említve, milyen nehéz időt találni arra, hogy naponta hatszor bekrémezzük az arcunkat és nyakunkat, az újságírónő tapasztalatai alapján elmondhatjuk, senki ne kövesse Liz Hurley tanácsát. A kísérlet végére dühös foltok jelentek meg az arcomon, több vöröslő pattanás” – vonta le a következtetéseket az újságíró. „A hét végére már elegem volt. A bőröm nem tudott lélegezni.(...) Elmondhatom, hogy Liz Hurley módszere teljesen megvalósíthatatlan” – mondta az újságíró, akinek zsíros és pattanásos bőre egyértelmű jele volt annak, hogy a színésznő módszere csak mítosz.