Katie Price anyagi gondokkal küzd: gyerektartást követel fia apjától

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Larry Busacca -
gyerektartás prader-willi szindróma Katie Price anyagi gond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Price gyerektartást követel 16 éves fia apjától: a különleges igényű Harvey nevelése ugyanis sok pénzbe kerül. 

Katie Price 500 ezer font, vagyis több mint 174 millió forintnyi gyerektartást követel 16 éves fia apjától, Dwight Yorke-tól. „Katie szörnyű anyagi helyzetben van, és úgy gondolja, Dwight sok pénzzel tartozik neki. Azt mondta a barátainak, hogy nagyon sok pénzt költött Harvey nevelésére, és ennek a felét Dwightnak kellene fizetnie” – mondta egy forrás Katie Price helyzetéről.

Katie Price és a fia Forrás: Instagram/Katie Price

A televíziós személyiség 16 éves fia, Harvey Prader-Willi-szindrómával küzd, ami egy nagyon összetett betegség, de legtöbben talán arról ismerik, hogy az ezzel rendelkező gyerekek rendkívül falánkak, nem éreznek jóllakottságot, emellett a szellemi fejlődésük is gyakran elmarad kortársaikétól. Katie Price kisfia tehát különleges igényekkel rendelkezik, és a jelek szerint az apuka eddig nem vette ki a részét a neveléséből anyagilag sem – írja a The Sun.

Katie Price gyerektartást akar fia apjától Forrás: AFP/2011 Getty Images/Larry Busacca

A sztár Instagram-oldala alapján valóban megpróbálja felvenni a kapcsolatot Harvey édesapjával, ugyanis kitett róluk egy közös képet, amely még a gyermek kisbabakorában készült. „Annak, aki soha nem volt itt a gyermek számára: csak emlékezz, soha nem késő. Az ajtó mindig nyitva áll...” – írta a fotóhoz, ami elég egyértelmű utalás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.