Katie Price gyerektartást követel 16 éves fia apjától: a különleges igényű Harvey nevelése ugyanis sok pénzbe kerül. 

Katie Price 500 ezer font, vagyis több mint 174 millió forintnyi gyerektartást követel 16 éves fia apjától, Dwight Yorke-tól. „Katie szörnyű anyagi helyzetben van, és úgy gondolja, Dwight sok pénzzel tartozik neki. Azt mondta a barátainak, hogy nagyon sok pénzt költött Harvey nevelésére, és ennek a felét Dwightnak kellene fizetnie” – mondta egy forrás Katie Price helyzetéről.

Katie Price és a fiaForrás: Instagram/Katie Price

A televíziós személyiség 16 éves fia, Harvey Prader-Willi-szindrómával küzd, ami egy nagyon összetett betegség, de legtöbben talán arról ismerik, hogy az ezzel rendelkező gyerekek rendkívül falánkak, nem éreznek jóllakottságot, emellett a szellemi fejlődésük is gyakran elmarad kortársaikétól. Katie Price kisfia tehát különleges igényekkel rendelkezik, és a jelek szerint az apuka eddig nem vette ki a részét a neveléséből anyagilag sem – írja a The Sun.

Katie Price gyerektartást akar fia apjátólForrás: AFP/2011 Getty Images/Larry Busacca

A sztár Instagram-oldala alapján valóban megpróbálja felvenni a kapcsolatot Harvey édesapjával, ugyanis kitett róluk egy közös képet, amely még a gyermek kisbabakorában készült. „Annak, aki soha nem volt itt a gyermek számára: csak emlékezz, soha nem késő. Az ajtó mindig nyitva áll...” – írta a fotóhoz, ami elég egyértelmű utalás.