Katie Betzing vlogger a Victoria's Secret angyalainak diétáját követte: ezt tapasztalta

Forrás: Youtube/ Katie Betzing -
diéta étrend Katie Betzing Victoria's Secret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vlogger szeret a különböző étrendekkel kísérletezni, ezúttal a Victoria's Secret angyalainak a diétája került terítékre. Egy hétig tesztelte, milyen is a modellek élete, majd bemutatta a tapasztalatait.

Katie Betzing egyébként is egészségesen étkezik, de úgy döntött, kipróbálja, milyen a modellek szabályai szerint étkezni egy teljes héten át. A Victoria's Secret angyalainak az étrendjén élt, és elmesélte a tapasztalatait. Árgus szemekkel követte a modellek közösségi oldalait, és igyekezett minden szabályt betartani, vagyis minimális szénhidrátot, de sok fehérjét és zöldséget fogyasztott, rengeteg vizet ivott, és a reggeljeit egy meleg gyömbéres-citromos vízzel kezdte.

Katie Betzing vlogger a Victoria's Secret angyalainak diétáját követte Forrás: Youtube/ Katie Betzing

Reggelire természetesen zabpelyhet evett gyümölcsökkel, tízóraira sárgadinnyét, ebédre pedig rendszerint sovány fehér húst vagy halat, zöldségekkel. Természetesen a manökenek edzéstervét is igyekezett végigcsinálni, és bizony így már nem volt könnyű dolga. Nem sok energiával látták el ugyanis ezek az étkek, így az első napok igazi szenvedéssel teltek, de

saját bevallása szerint a teszt végére nagyon belejött.

Energikusabbnak érezte magát, ráadásul 2,7 kilót fogyott, pedig nem volt rajta egyáltalán felesleg - írja a Szeretlek Magyarország.

A legrosszabb reggelik fogyókúrázóknakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181119-a-legrosszabb-reggelik-fogyokurazoknak.htmlTalán már mindenki számára egyértelmű, hogy a fogyókúra nem egyenlő a koplalással. Fogyni csak úgy lehet, ha megadod a szervezetednek a szükséges tápanyagokat, tudatosan és jól étkezel. Kezdjük most a reggelinél, és vegyük sorra a legnagyobb hibákat. Ez Zsír!Origo5 tipp a cukorbevitel csökkentéséhezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181121-csokkentsd-a-cukorbeviteledet.htmlA 20. század elején az egy főre jutó évi cukorfogyasztás nagyjából 3 kg volt, majd a század végére ez a szám drasztikusan megnőtt: 38 kg lett. 2018-ban pedig már a 40-et is meghaladta. Ez egész egyszerűen brutális mennyiség, nem beszélve arról, hogy mennyire egészségtelen. A számok tudatában érdemes odafigyelni arra, hogy mennyi cukrot fogyasztunk, és nem csak abban az esetben, ha fogyni szeretnénk. Ez Zsír!OrigoKirály Linda édesanyja, Gabi lánya súlyfeleslegéről vallotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181122-kiraly-linda-edesanyja-gabi-lanya-sulyfeleslegerol-vallott.htmlKirály Linda édesanyja szerint nem csak a betegség miatt szaladtak fel lányára a kilók, más is áll a dolog hátterében. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoKanapés edzés – Szerezd vissza a motivációdat: videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181118-kanapes-edzes-hogy-visszaszerezd-a-motivaciodat-a-rendszeres-testmozgashoz.htmlA legtöbb motivációs írás úgy kezdődik, hogy állj fel a kanapéról, és vágj bele az edzésbe. De lássuk be, hogy ez a legtöbbször szörnyen nehéz: még lelkesek vagyunk, amíg olvasunk, de mikor hozzáfognánk, egyből elmegy a kedvünk. Nos, ez most másként lesz, hidd el! Ez Zsír!OrigoZimány Linda éheztette magát a fitneszversenyek miatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181120-zimany-linda-a-eheztette-magat-a-fitneszversenyek-miatt.htmlSokan irigylik Zimány Linda modell-ügyvéd alakját. Most elárulta, hogy a fitneszversenyek alatt embert próbáló diétát kellett követnie. Sokszor éheztette magát. Ez Zsír!OrigoSzirotai Ciki, a volt x-faktoros 60 kilótól szabadult meghttp://www.life.hu/ez-zsir/20181119-szirotai-ciki-a-volt-xfaktoros-60-kilotol-szabadult-meg.htmlHatalmas súllyal élt az X-Faktorban feltűnt versenyző, Szirotai Ciki és habár már megszabadult 60 kilótól, még bőven van mit leadnia. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.