A vlogger szeret a különböző étrendekkel kísérletezni, ezúttal a Victoria's Secret angyalainak a diétája került terítékre. Egy hétig tesztelte, milyen is a modellek élete, majd bemutatta a tapasztalatait.

Katie Betzing egyébként is egészségesen étkezik, de úgy döntött, kipróbálja, milyen a modellek szabályai szerint étkezni egy teljes héten át. A Victoria's Secret angyalainak az étrendjén élt, és elmesélte a tapasztalatait. Árgus szemekkel követte a modellek közösségi oldalait, és igyekezett minden szabályt betartani, vagyis minimális szénhidrátot, de sok fehérjét és zöldséget fogyasztott, rengeteg vizet ivott, és a reggeljeit egy meleg gyömbéres-citromos vízzel kezdte.

Katie Betzing vlogger a Victoria's Secret angyalainak diétáját követteForrás: Youtube/ Katie Betzing

Reggelire természetesen zabpelyhet evett gyümölcsökkel, tízóraira sárgadinnyét, ebédre pedig rendszerint sovány fehér húst vagy halat, zöldségekkel. Természetesen a manökenek edzéstervét is igyekezett végigcsinálni, és bizony így már nem volt könnyű dolga. Nem sok energiával látták el ugyanis ezek az étkek, így az első napok igazi szenvedéssel teltek, de saját bevallása szerint a teszt végére nagyon belejött. Energikusabbnak érezte magát, ráadásul 2,7 kilót fogyott, pedig nem volt rajta egyáltalán felesleg - írja a Szeretlek Magyarország