Bugyiban és melltartóban mutatta meg 39 hetes terheshasát Tápai Szabina

terhesség Tápai Szabina Kucsera Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tápai Szabina és Kucsera Gábor második gyermeke bármelyik pillanatban megérkezhet. A kézilabdázó a 39. hétben jár.

Szabina a közösségi oldalán mutatta meg, hogyan változott meg a teste a terhessége alatt. Hat fotót tett közzé, amelyeken jól látszik, hogy nőtt a hasa. A montázst születendő kislányának ajánlotta, azt írja, nem készített sok fotót a terhessége alatt.



Magyar hírességek, akik megcsalták párjukat: Schobert Norbitól Pásztor Annáighttp://www.life.hu/csalad/20181122-magyar-hiressegek-sztarok-akik-megcsaltak-parjukat-schobert-norbitol-pasztor-annaig.htmlSzámtalan tényező vezethet odáig, hogy valaki félrelépjen: bizonytalanság az adott kapcsolatban, önmagával szembeni kétségek, poligám életfelfogás... stb. Vannak, akik bevallják tettüket, és belátják, hogy le kell zárni aktuális kapcsolatukat, de olyanok is akadnak, akik lebuknak. Korábbi cikkünkben már írtunk azokról a magyar sztárokról, akiket megcsaltak, most következzenek azok a hírességek, akik hűtlenek voltak. CsaládOrigoDrogok, amiket a gyereked akár legálisan is kipróbálhat http://www.life.hu/csalad/20181122-drogok-kabitoszerek-amiket-a-gyereked-akar-legalisan-is-kiprobalhat.htmlAz addikció mint hajlam örökölhető. Ám az esetek nagyrészében nem a függőség megélése miatt nyúlnak drogokhoz a fiatalok. Azt gondolod, hogy a herointól és az LSD-től kell féltened a gyerekedet? Hatalmasat tévedsz! Nézzük meg, melyek azok a drogok, amelyekhez könnyűszerrel hozzájuthat bárki, a tizenévesek pedig előszeretettel élnek is velük. CsaládOrigoTündéri hajas babán ámul az internethttp://www.life.hu/csalad/20181123-tunderi-hajasbaban-amul-az-internet.htmlTündéri egy hónapos, walesi hajas babán ámul a világ: a kis Emily haját már az ultrahangfelvételen is látni lehetett. CsaládOrigoStohl András: "Nyugodtan szeretnék élni"http://www.life.hu/csalad/20181123-stohl-andras-nyugodtan-szeretnek-elni.htmlStohl András elárulta, elégedett a mostani, nyugalmas életével, és egyáltalán nem hiányoznak neki a hatalmas bulik. Életének azt a korszakát már lezárta. CsaládOrigoElőször mutatta meg csodaszép lányait Dolhai Attila: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181122-eloszor-mutatta-meg-csodaszep-lanyait-dolhai-attila.htmlDolhai Attila csak ritkán mutatja meg családját a nyilvánosság előtt. Most azonban úgy döntött, bevállal egy címlapfotózást gyönyörű lányaival. CsaládOrigoPárolva, sütve, főzve - Halkisokos haladóknak http://www.life.hu/csalad/hirdetes/20181122-hal-egeszseg.htmlA kutatások szerint (az OGYÉI-OÉTI táplálkozási vizsgálatai) az eddigi halfogyasztást népszerűsítő kampányok jó irányú változásokat hoztak, így hazánkban is egyre többen tudják, hogy a halból készült ételek fogyasztása az egészségre pozitívan hat. Hirdetés

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.