Meglepő bevételi forrásra tett szert Deb Rottum. A floridai egyedülálló anya a világ talán legcsúnyább karácsonyi pulcsijait készíti el, melyeket úgy visznek, mint a cukrot. Hatalmas rénszarvasok, a Grincs, de még flamingó is megfér a giccses darabokon. 

Karácsonykor szeretünk az ünnepre emlékeztető ruhadarabokat felvenni, legyen az egy rénszarvasos zokni vagy egy szarvasagancs hajpánt, de sokak szekrényében lapul karácsonyi pulcsi is. 

A floridai Deb Rottum négy évvel ezelőtt kezdett el karácsonyi pulóvereket készíteni. Az egyedülálló édesanya nem rejti véka alá szándékát, csúnya karácsonyi pulóvereket akar készíteni, ennek érdekében pedig mindent meg is tesz. Égősorok, flamingó, a Grincs és hatalmas rénszarvasok kapnak helyet a merész darabokon. 

Ami azonnal ennél is meglepőbb: a biznisz annyira pörög, hogy már nemcsak pulóvereket, hanem cipőket és szoknyákat is dekorál. Mióta lánya elköltözött, továbbfejlesztette a vállalkozást, hiszen be tudta pakolni a gyártáshoz szükséges eszközöket az ő szobájába. 

Ha kíváncsi vagy a merész pulcsikra, lapozd végig galériánkat!

Forrás: Northfoto/SWNS Group