Ismerd meg a kövérségfetisisztákat

Forrás: Shutterstock -
kövér párkapcsolat elhízás fetisizmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hallottál már a kövérségfetisisztákról? Eláruljuk, kik ők!

Egy új, rémisztő tendenciára hívja fel a figyelmet a The Sun: azt írják, egyre többen vannak az úgynevezett „kövérségfetisiszták".

A kövérségfetisizmus nem más, mint a túlsúlyos emberekhez való vonzalom, illetve az a vágy, hogy saját párunkat minél jobban felhizlaljuk.

Az úgynevezett „etető" párkapcsolat rendkívül egészségtelen. Egy úgynevezett „etetőből" és egy „elhízóból" áll. Előbbi ugyanis arra vágyik, hogy kedvese minél teltebb legyen. Ő nem egy állapotot szeret, hanem azt a folyamatot, hogy kedvesét olyanná tegye, amilyenné szeretné.

Az "etető" párkapcsolat nagyon egészségtelen Forrás: Shutterstock

Ők uralkodni szeretnének a partnerükön, egy idő után már ők dominálnak a párkapcsolatukban, és ők mondják meg, mit tegyen, hogyan viselkedjen a másik.

Élvezik, hogy ők rendelkeznek párjuk teste felett, így akkor lesznek igazán elégedettek, ha a másik annyira túlsúlyossá válik, hogy már mozogni sem tud, és képtelen lesz önmagát ellátni, rá van szorulva az „etetőre".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.