Imádod a karácsony illatát? Ezek a kozmetikumok neked valók!

karácsony illat kozmetikum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan minden otthon fahéj, szegfűszeg, narancs, vanília, forralt bor, mézeskalács és fenyő illatba burkolózik. Ha te is élsz-halsz a karácsony lélekmelengető illataiért, akkor ezeket a vegyszermentes, hazai natúrkozmetikumokat neked találták ki.
  • Yamuna – Téli álom kézkrém (50 ml, 1290 Ft)

Az egyik nagy kedvencünk karácsony táján a Téli Álom kézkrém. Fűszeres illatvilága egyszerűen elképesztő, minden érzékünkre hatással van, igazi mézeskalácsos életérzés. A krém gyorsan felszívódik, és mélyen táplál: simává és puhává varázsolja a bőrödet. Csomagban is megvásárolható, fürdőbomba, testvaj és szappan társaságában.

Yamuna – Téli álom kézkrém Forrás: Yamuna
  • Soins – Karácsonyi narancsos csomag (kézkrém 40 g, testvaj 160 g, 5780 Ft)

Ahogy a márkától megszokhattuk, a karácsonyi termékek is hidratáló extra szűz vajakból és olajesszenciákból áll. Ehhez társul a 100% biónarancsillat, amitől még egy Grincsnek is ünnepi hangulata támadna. Nagyon intenzíven hidratálja és puhítja a bőrt, gyorsan felszívódik, a száraz, kirepedezett, kipirosodott bőrrel is csodákat tesz. Ehhez mérten az ellenállhatatlan édes narancsillat már csak hab a tortán.

Soins – Karácsonyi narancsos csomag Forrás: Soins
  • PomPom – Édes csók ajakápoló (5 g, 1290 Ft)

Illatában a bőrnyugtató és regeneráló hatású édes mandarint érezhetjük, ínycsiklandó édes ízét pedig a barna nádcukornak köszönhetjük, ami ráadásként fokozza az ajakápoló hidratáló tulajdonságát. Valóságos gyógyír a cserepes ajkakra, jótékony hatásait a méhviasz, a béta-karotin és a sheavaj támogatja.

PomPom – Édes csók ajakápoló Forrás: PomPom
  • Yamuna – Forró csokoládé tusfürdő (100 ml, 665 Ft)

Az idei újdonságot még nem teszteltük, de nagyon kecsegtő már a leírása alapján is: a forró csokis tusfürdő a legkényeztetőbb érzés, ami csak történhet az emberrel. A csokoládé és a kókusz románca átöleli a testet és úgy érezzük magunkat, mintha igazi ajándék lenne számunkra a tisztálkodás. A hideg téli napokon nem is történhet jobb az emberrel. Csomagban is megvásárolható, fürdőbomba, testvaj és kézkrém társaságában.

Yamuna – Forró csokoládé tusfürdő Forrás: Yamuna

A karácsonyi fűszerek igazi csodaszerek: így hatnak a testedre

A karácsonyi illatfelhőben kifejezetten fontos szerepük van azoknak a fűszereknek, amelyeket az ünnepi sütemények és ételek elkészítéséhez használunk. De nemcsak az illatuk és az ízük miatt érdemes fogyasztani őket, hanem jótékony hatásaik miatt is. Olvasd el cikkünket!

  • Nagora – Kávés puszedli karácsonyi design szappan (90 g, 1590 Ft)

Összetevőiben, illatában és külsejében is egy izgalmas szappanról van szó, amelyből a karácsonyi fűszerek sem hiányoznak. Istenien fahéjas, szegfűszeges illata van, így nyugtatja az érzékeket, ráadásként pedig jött a kávé, ami felébreszti a testet. Enyhén radírozó hatású, hogy igazán puha legyen a bőröd.

Nagora – Kávés puszedli karácsonyi design szappan Forrás: Nagora
  • Phi – hóPihe-puha krém (50 ml, 3990 Ft)

A phis lányok az egyik nagy kedvencet, a Pihe-puha krémet öltöztették karácsonyi díszbe ezzel a limitált kiadású ünnepi csomagolással. Testes, tápláló és gazdag krém, mandarin és természetes diós illatjegyekkel. Leginkább a klasszikus zselés szaloncukorra emlékeztet az illata. Regeneráló hatásáról ismert körömvirágot, makadámiadiót, sheavajat és lanolint tartalmaz.

Phi – hóPihe-puha krém Forrás: Phi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.