Párizsban romantikázik Cooky és Debóra: fotó

Debóra Párizs Cooky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családjával együtt utazott Párizsba Cooky, és míg a kicsi Kevinre a nagymama vigyáz, ő és Debóra a nyakukba vették a várost. 

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Cooky a családjával együtt elhagyta az országot. Persze csak rövid időre távoztak, méghozzá a műsorvezető szülőhazájába, Franciaországba. A rádiós megmutatta, mivel múlatják az időt Párizsban, és úgy tűnik, tudtak találni egy-két lopott percet a romantikázásra is. Debórával a gyermekük nélkül barangoltak a francia fővárosban, míg a kicsire – feltehetőleg – a nagymama vigyáz.

Veszprém pályázatát támogatják az Európa Kulturális Fővárosa 2023 címrehttp://www.life.hu/lifeutazas/20181215-veszprem-palyazatat-tamogatjak-az-europa-kulturalis-fovarosa-2023-cimre.htmlVeszprém pályázatát támogatja az Európa Kulturális Fővárosa 2023 címre a projekt független nemzetközi szakértői testülete, amelynek döntését pénteken jelentették be Budapesten. UtazásOrigoEgy tizenéves fiú nyerte a belépőt a szexszigetre (18+)http://www.life.hu/lifeutazas/20181214-egy-tizeneves-fiu-nyerte-a-belepot-a-szexszigetre.htmlMár többször írtunk arról a szexszigetről, ahol a férfiak minden vágyukat kiélhetik. A négynapos rendezvényen van minden, amit csak el tudunk képzelni, tömény szex, drogok és alkohol. UtazásOrigoEgy pár felmászott a gízai piramisok tetejére és ott szexeltek (18+)http://www.life.hu/lifeutazas/20181210-egy-par-felmaszott-a-gizai-piramisok-tetejere-es-ott-szexeltek.htmlNyomozást indítottak az egyiptomi hatóságok amiatt, hogy egy pár a gízai piramisok tetején szexelt. UtazásOrigoKét hét Kanadában: szétnéztünk az amerikai kontinensenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181204-ket-het-kanadaban-szetneztunk-az-amerikai-kontinensen.htmlKét hét Kanadára nem kevés, de nem is sok: az észak-amerikai ország hatalmas, így ha minél több nevezetességet szeretnénk megnézni, számoljunk azzal, hogy az időnk nagy része az utazással fog eltelni. Nekünk 14 napunk volt, hogy felfedezzük, amit csak lehet, és most eláruljuk, mi fért ebbe bele! UtazásOrigoPolgár Kriszta, exszépségkirálynő két gyerek után kockahasat villantott: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181202-polgar-kriszta-exszepsegkiralyno-ket-gyerek-utan-kockahasat-villantott-foto.htmlCsodálatos helyre utazott Polgár Kriszta és családja – így pihennek rá a karácsonyi időszakra. Utazás--Tökéletes hétvégi úti tipp: kirándulj Bázelbenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181130-tokeletes-hetvegi-uti-tipp-kirandulj-bazelben-svajc.htmlIsmerős az érzés, amikor hirtelen eszünkbe jut, hogy ki kellene ruccanni külföldre egy hétvégére, de nem szeretnénk sokat tervezni és szervezni, csak sodródni az árral? A svájci Bázelt éppen erre találták ki! A szombat délutánok ideális városaként rengeteg izgalmat rejt: lenyűgöző épületek, hatalmas séták, ínyencfalatok és Svájc egyik legszebb karácsonyi vására, ráadásul akár másfél óra alatt ott lehetünk. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.