Schobert Norbi és Rubint Réka büszkén pózol három gyerekükkel a közös családi karácsonyi fotón, ami nem is csoda, hiszen gyönyörű tinikké cseperedtek gyerekeik. Lara pedig kész nő...

Az idei karácsonyi fotó igen szexire sikeredett a Schobert–Rubint családnál. Réka egy gyönyörű csipkecsodában, Lara pedig egy melltartót teljesen megmutató átlátszó felsőben állt modellt Palácsik Lilla kamerája előtt.

A kommentelők között sokan nehezményezték a fiatal lány bevállalós ruháját, voltak, akik igen erőteljesen fogalmaztak. Bár valóban merész a szett, szerintünk nagyon trendi és szexi.

 „Lara felsője tenyleg eleg sok a többiekhez kepes en nem örülnek ha a lanyom ilyet viselne egy karacsonyi fotozason lehet csinos/szep maskepp is es meg olyan nagyonnfiatal bar igaz a fiatalok ezt szeretik de megis na...”

„Lara nagyon szép kis hölgy! De a felső nem alkalomhoz illő! Egy Gálán egy Glamour napon megállná a helyét de itt sajnos nem!”

„Hol a stilus/finom elegancia, illetve ebben az esetben gyermekiesseg? Egy 14 eves kislanyra nem adunk melltartot es atlatszo bodyt..”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Úgy várjuk a karácsonyt❤️❤️❤️

Norbi Update (@norbi_update) által megosztott bejegyzés,