Liptai Claudia és Pataki Ádám új otthonba költöztek

Forrás: Instagram/Liptai Claudia -
otthon Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sűrű évet tudhat maga mögött Liptai Claudia, amelybe még egy költözés is belefért: családjával új otthona lett. 

Nagy változások történtek Liptai Caludia életében idén: férjhez ment, nem hosszabbíttatta meg a szerződését a TV2-vel, ráadásul még új otthonba is költöztek férjével, Pataki Ádámmal.

Liptai Claudia és Pataki Ádám új otthonba költöztek Forrás: Instagram/Liptai Claudia

„A költözésünk egy olyan közös munka lett, ami még nagyon sokáig meg fogja határozni az életünket. Elképesztő élmény együtt kialakítani az új otthonunkat” – mondta a Best magazinnak Liptai, aki szerint tényleg igazi otthon lett az új lakásuk. „Bárki belép, azonnal meg is jegyzi. Egyszerűen imádjuk. Lehet, hogy frázis meg közhely, de az embernek tényleg kell egy közösen kialakított hely, mert az teljesen más, mint a készbe beköltözni” – árulta el a műsorvezető hozzátéve, hogy a barátaik is nagyon szeretnek náluk lenni.

Kitalálod, hogy melyik a legdrágább karácsonyfadísz?http://www.life.hu/otthon/20181215-kitalalod-melyik-a-legdragabb-karacsonyfadisz-teszt-kviz.htmlAmennyiben nem kívánunk a karácsonyfa koncepcióján változtatni, az előző évből megmaradt díszek mellé előszeretettel veszünk még egy-két szépséget. Hiszen így költséghatékonyan tudjuk kissé felfrissíteni a dizájnt. Azonban nem mindegy, hogy ezt pár ezer forintból megússzuk-e, avagy több tízezret hagyunk a boltban. Összeválogattunk hat darab díszt, amelyek itthoni boltokban kaphatók. Lássuk, kitalálod-e, hogy melyik közülük a legdrágább! OtthonOrigoEgy Tiffany lámpa, amelyet rekordösszegért adtak elhttp://www.life.hu/otthon/20181214-tiffanylampa-melyet-rekord-osszegert-adtak-el-egy-aukcion.htmlAz ikonikus fényforrás ára elsőre túlzónak tűnhet, de amikor egy Tiffany lámpáról beszélünk, nem lepődhetünk meg, ha milliós összegek cserélnek gazdát. OtthonOrigoEzeknek biztos örülne a pasid karácsonyrahttp://www.life.hu/otthon/20181214-ezeknek-biztos-orulne-a-pasid-karacsonyra.htmlA férfiak tipikus karácsonyi ajándék ötleteit – mint a zokni, alsónadrág, nyakkendő, notesz – idén hajítsd ki az ablakon. A következőkben olyan szuper tippeket adunk, amelyekkel valódi mosolyt csalhatsz a párod arcára. Érd el, hogy ezt a karácsonyt megemlegesse. OtthonOrigoKreatív karácsonyfák, amelyeknek semmi közük a fenyőfáhozhttp://www.life.hu/otthon/20181213-kreativ-karacsonyfak-semmi-kozuk-a-fenyofahoz.htmlKorábban már írtunk a fehér műfenyő kihasználhatóságáról, most azonban olyan elképesztően furcsa karácsonyfákat hoztunk, hogy nem fogsz hinni a szemednek. OtthonOrigoTéli kerti munkák, mert a természet decemberben sem pihenhttp://www.life.hu/otthon/20181213--teli-kerti-munkak-decemberben.htmlTélen hajlamosak vagyunk elfelejteni a kertet. Hideg, nyirkos az idő, senkinek sincs kedve kint tevékenykedni, pedig ha ebben az időszakban nem vagy rest, megalapozhatod a tavaszi csodás kertet. Mutatjuk a legfontosabb decemberi teendőket. OtthonOrigoMedveczky Ilona otthona karácsonyi pompában úszik: videóhttp://www.life.hu/otthon/20181214-medveczky-ilona-otthona-karacsonyi-pompaban-uszik-video.htmlEgyre többen díszítik fel az otthonukon kívül a karácsonyfájukat is december első felében. Így tett a táncművésznő is, ám talán egy csöppet túlzásba esett. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.