Megmutatta gömbölyödő pocakját Cséffalvay Dorka, az Éjjel-Nappal Budapest egykori Majája

pocak Éjjel-nappal Budapest terhes Cséffalvay Dorka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cséffalvay Dorka, vagyis az Éjjel-Nappal Budapest egykori Majája ismét várandós: terhespocakját az Instagramon mutatta meg követőinek. 

Cséffalvay Dorka első gyermeke tavaly februárban látta meg a napvilágot, de nem vártak sokat azzal, hogy tovább bővítsék a családot. Októberben jelentette be az Éjjel-Nappal Budapest egykori Majája, hogy ismét gyermeket vár. A második csemetéjük tavasszal érkezik hozzájuk, addig is pedig Dorka arról tájékoztatja a követőit, hogyan gömbölyödik a pocakja.

Ezért örülj, ha a gyerek hisztizikhttp://www.life.hu/csalad/20181227-jol-neveled-a-gyerekedet-ha-hisztizik.htmlA hiszti életkori sajátosság, egyetlen szülő sem ússza meg, maximum mértékében és kifejezési formájában lehet különbség. Ám akármennyire is gyűlöljük, a hisztizés bizony pozitív dolgokat is jelent. CsaládOrigoKim Kardashiannak és Kanye Westnek ismét gyermeke lesz!http://www.life.hu/csalad/20190103-kim-kardashiannak-es-kanye-westnek-ismet-gyermeke-lesz.htmlKim Kardashian és Kanye West a hírek szerint ismét babát várnak: negyedik csemetéjüket is béranya hordja ki. CsaládOrigoA vártnál két héttel korábban érkezett az év első babájahttp://www.life.hu/csalad/20190102-a-vartnal-ket-hettel-korabban-erkezett-az-ev-elso-babaja.htmlA vártnál két héttel korábban érkezett 2019 első újszülött babája Magyarországon. CsaládOrigoGordon Ramsay felesége, Tana ötödik gyermekükkel várandóshttp://www.life.hu/csalad/20190102-gordon-ramsay-felesege-tana-otodik-gyermekukkel-varandos.htmlMeglepő újévi üdvözlettel rukkolt elő Instagram-oldalán az ismert sztárséf: Gordon Ramsay. Felesége, Tana ötödik gyermeküket várja. Család--2018 igazi baby boom volt a magyar sztárvilágbanhttp://www.life.hu/csalad/20181219-2018-baby-boom-volt-a-magyar-sztarvilagban.htmlIdén sokszor adtunk hírt egy újabb kis élet születéséről, amely mindig szívet melengető érzés, függetlenül attól, hogy első vagy akár harmadik baba érkezett-e a családokba. A hazai ismert emberek, sztárok gólyahíreiből szemezgettünk. CsaládOrigo12 nap különbséggel születtek meg az ikrekhttp://www.life.hu/csalad/20190102-12-nap-kulonbseggel-szulettek-meg-az-ikrek.htmlIgazi orvosi csodát produkált egy brit édesanya: ikreit 12 nap különbséggel hozta a világra. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.