Gáspár Evelin felfüggesztette a diétát az ünnepekre, ennyit hízott

karácsony diéta fogyás szilveszter ünnep Gáspár Evelin hízás evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életmódtanácsokat ad közösségi oldalain Gáspár Evelin. Rengeteget fogyott az utóbbi években, életébe beköltözött az egészséges táplálkozás és a sport is. Most elárulta, hogy az ünnepek alatt ő is maga mögött hagyta a diétát, hízott is néhány kilót. 

„Bevallom, egy kicsit most az egész éves munkámat háttérbe raktam” – mondta a Fem3 Café műsorában Gáspár Evelin, aki az ünnepeket családjával Törökországban töltötte.

„Nagyon édesszájú vagyok, ez a rossz szokásom” – folytatta Evelin, aki a szálloda bonbonbárjában gyakran múlatta az időt. „Talán egész évben nem néztem ki ilyen pufin, mint most” – mesélte Evelin, aki 3 kilót szedett fel az ünnepek alatt.

Azt is elárulta, hogy jelenleg nincs férfi az életében. Az idei céljai között szerepel, hogy megtalálja azt a dolgot, amelyben igazán kiteljesedhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.