felújítás Lego építőkocka konyha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mind imádtunk az építőkockák segítségével házakat, sőt bútorokat építeni a kis legófiguráinknak. Egy tervezőpáros azonban a való életbe is átültette ezt, méghozzá konyhapult alakjában.

A francia tervezők, Simon Pillard és Philippe Rosetti a bensőjükben szunnyadó gyermeki én előtt tisztelegtek ezzel a munkájukkal.

A legókonyhát Simon Pillard és Philippe Rosetti tervezők álmodták meg Fotó: Hrvoje Goluza/Maison Française

A pulthoz összesen 20 000 darab legókockát használtak fel, és 168 órát dolgoztak a megépítésével. Az így kapott vidáman vibráló konyhát "The Munchausen Kitchen"-nek nevezték el.

Fotó: Hrvoje Goluza/Maison Française

Ez a fajta kreatív gondolkodás és megvalósítás igen inspirálóan hat egy otthonban. A gyermeki játékosságnak tehát nem kell a gyerekszoba küszöbénél véget érnie.

Fotó: Hrvoje Goluza/Maison Française
Laknál olyan házban, ahol minden legóból van? - Most ingyen kipróbálhatod!http://www.life.hu/otthon/20171107-laknal-lego-hazban-nyeremenyjatek-daniai-lego-house.htmlA legó megunhatatlan, időtálló és korosztálytól függetlenül mindenki imádja. Ki ne szeretne hát nyerni egy éjszakát a legújabb Lego House-ba? A dániai Billundban található csodálatos ház, már kívülről is lenyűgöző, hát még a belső terei. Elég, ha szabadjára engeded a fantáziádat, és máris a tiéd lehet egy ingyen éjszaka 4 fő részére. Otthon--A fiúknak is lehet cool gyerekszobájukhttp://www.life.hu/otthon/20181112-a-fiuknak-is-lehet-vagany-gyerekszobajuk.htmlSokan hiszik, hogy a lányos szobákat jóval kreatívabban, ötletesebben és esztétikusabban lehet személyre szabni, mint egy fiúét. Nos, ebben bizony nagyot tévednek. Természetesen nehéz megtalálni azt a határt, amitől igazán fiús, netalán kisférfias lesz egy szoba, de nem lehetetlen. OtthonOrigoVeszélyes lakások - Így legyen gyerekbiztos az otthonod!http://www.life.hu/otthon/20180716-igy-tedd-gyerekbiztossa-otthonod.htmlAmikor a kisgyermek kezdi felfedezni a lakást, mindenbe belekapaszkodik, kinyit, kihúz, leszed. Ezeket a szülők szeretik mosolygások közepette végignézni, pedig bizony komoly veszélynek teszik ki gyermeküket, melybe akár bele is halhatnak a kicsik. Tedd baba- és gyerekbiztossá otthonotokat, hogy emiatt már ne kelljen aggódnod. OtthonOrigoEgy gyerekszoba, mely maga a meseország - Akarjuk!http://www.life.hu/otthon/20180524-egy-gyerekszoba-mely-maga-a-meseorszag-lakberendezes-felsofokon.htmlOlyan, mintha egy film díszlete lenne, pedig ez két gyermek valós élettere. A színek és minták merészek, együtt azonban csodás egységet hoznak létre. Nézd meg, hogy miként fest az a gyerekszoba, melybe felnőttként is azonnal be akarsz majd költözni. OtthonOrigoVicces és különleges konyhai kiegészítőkhttp://www.life.hu/otthon/20180725-vicces-es-kulonleges-konyhai-kiegeszitok-eszkozok.htmlA konyhában vannak, akik a hobbit látják, mások a művészetet, de a legtöbben csupán a mindennapi munkát. Ennek azonban vége! Olyan szuper konyhai eszközöket mutatunk, melyek a főzésben, tisztításban és tálalásban egyaránt segítenek, miközben még jobb kedvre is derítenek. OtthonOrigoEgy retro konyha átalakítása – Így válik a régiből klasszikus újhttp://www.life.hu/otthon/20170928-egy-retro-konyha-atalakitasa-lakberendezesi-tippek-konyha-felujitasa.htmlEz a hagyományos farmház sem úszta meg száraz bőrrel a 70-es éveket. A retro – mely időről időre újra térhódításba kezd - szépen beépült a konyhába, mely az évtizedek múlásával szinte semmit se változott. Ez az állandóság pedig szépen lassan elavulttá tette. Megmutatjuk, miként újult meg. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.