David Beckhamről meglehetősen szokatlan fotó látott napvilágot. A Love magazin címlapjára zöld szemfestéssel fotózták az egykori futballsztárt. 

Habár David Beckham a 2000-es években feltörő metroszexuális férfiideál jeles képviselője, a szemfesték, amelyet a Love magazin címlapján viselt, mégis meglepett bennünket.

David Beckham zöld szemfestéssel pózolt a Love magazin címlapjánForrás: Instagram/thelovemagazine

A provokatív stílusáról is ismert Love magazinban korábban olyan híressé vált kampányokat láthattunk, mint Abbey Clancy meztelenkedős karácsonyi videójaChrissy Teigen Valentin-napi mellvillantása, vagy éppen Palvin Barbi Elemi ösztönből kölcsönzött terpesztése. A férfi smink még hiányzott a palettáról, de erre sem kellett sokat várni.

A volt focista, David Beckham egyébként soha nem titkolta, hogy sokat foglalkozik szépségápolással, legyen szó az arcbőréről, a szakálláról vagy a hajáról. Létre is hozott egy saját kozmetikai márkát House 99 névvel, amely férfi szépségápolási termékeket kínál. Ezúttal pedig ennél is nagyobb lépést tett: még nagyobb teret követelt a szépségiparból a férfiak nevében. A magazin Instagram-oldalára posztolt kép alatt meglehetősen vegyes kommenteket lehet olvasgatni a "Még több sminket a férfiaknak!" megjegyzéstől a "Jaj, ne... miért?"-ig.