Imádja új otthonát Bereczki Zoltán, el tudja képzelni, hogy hamarosan akár egy társ is beköltözzön mellé. Mint mondta: a ház alkalmas a bővítése, de így is bőven akad benne hely nemcsak egy hölgynek, hanem még egy gyermeknek is. 

Néhány hónappal ezelőtt költözött be új otthonába Bereczki Zoltán. A színész most a Best magazint fogadta a házban, amely mára teljesen elkészült. Elmesélte, milyen fejlődésen ment keresztül a váltásnak köszönhetően. Azokat a dolgokat, amelyeket eddig mindig nők végeztek körülötte, már saját maga csinálja. És bár van takarítónője, főzni is megtanult, konyháját felszerelte minden szükséges dologgal. 

Bereczki Zoltán nagyon boldog új otthonábanFotó: Margitay Klára/Life.hu

"Semmire nem mondtam igent, ami nem tetszett, minden az én világom szerint lett kialakítva, ez tényleg. Amikor apu idejött, azt mondta: 'Tudod, hogy ez nem egy családi ház, ez a te élettered, én itt nem látok egy nőt.' Én másként látom, szerintem van még bőven hely, és van lehetőség, egyáltalán nem tartom rideg férfilakásnak az otthonomat, sőt kifejezetten úgy érzem, hogy ez a ház lehet egy új család alapja. Készen állok arra is, hogy átalakítsak dolgokat, hogy a mostani tévésarok legyen a stúdióm és a mostani stúdió legyen a másik gyerekszoba. Nem zárom ki, hogy újra apa legyek" - mondta a lapnak a színész. 

Elárulta: az sem véletlen, hogy két kocsibeálló tartozik a házhoz, és szükség esetén a tetőtér is beépíthető. A kert is hatalmas, és lányának, Zorkának is megvan a saját élettere.