A filmek, ezen belül is a kultikusnak számító mozik szerelmeseinek egészen biztosan régi vágyuk, hogy valamilyen eredeti relikviával gazdagítsák az otthoni környezetüket. Ám ezek többsége vagy nem érhető el hazánkból, vagy annyira borsos az ára, hogy hosszú hónapokat, ha nem éveket kellene rá spórolni. Nos, van egy köztes megoldásunk.

Filmes cuccokkal szinte Dunát lehetne rekeszteni, a kis hangulatvilágításoktól kezdve a díszpárnákon át egészen a bögrékig. Mi azonban most másmilyen jellegű lakberendezési tárgyakat, díszeket hoztunk. Hiszen egy igazi rajongó otthon, a lakásában is az. 

Forrás: Life.hu
Beköltöznek a szuperhősök a nappalidba

A szuperhősök köre egyike azoknak a popkulturális értékeknek, amelyek időről időre visszavezetnek minket gyermeki énünkhöz. A képregényekben és filmekben megjelenő alakok mind a képzeletünkben megbúvó, rejtett erőt képviselik. Ez az erő az, amely olykor esendő, olykor rossz irányba fordul, gyakran hősies, de minden esetben kivételessé, különlegessé teszi a birtokosát. Van, aki nem szeretné ezt érezni saját otthonában? Olvasd tovább!

Egy szuper plakát például remekül feldob lényegében bármilyen helyiséget, és az ára is igen kedvező. A saját magunk összeállította modelleket sem szabad mellőzni, hiszen ezek dupla élvezetet jelentenek. A különböző figurák ára igen változatos lehet, egy kisebb darabot már pár ezer forintért meg lehet venni. Természetesen ezekből is árulnak igazi gyűjtői darabokat, amelyek nem csupán egy polcot, de akár az egész szobát is díszíthetnek.

Most adunk pár ötletet arra az esetre, ha szeretnéd vendégeid számára egyértelművé tenni, hogy te egy igazi filmrajongó vagy.

1. Vissza a jövőbe - DeLorean időgép LEGO - kockashop.hu 99 990 Ft, 2. Deadpool 2 plakát -  mozishop.hu 1990 Ft, 3. Filmcsapó - dudeshop.hu 1990 Ft, 4. Harry Potter zenedoboz - faszacuccok.hu 9990 Ft, 5. Star Wars - Millennium Falcon vágódeszka - geekcorner.hu 12 990 Ft, 6. Bud Spencer szobor - geekparadise.hu 135 000 FtForrás: Life.hu