Meglepő módon az idei SAG-gálán több rossz ruhaválasztást láttunk, mint mesés estélyit. A legstílusosabb egyértelműen Emma Stone volt, de most azt is megmutatjuk, kik követtek el divatbakikat!

  • Emily Blunt mostanában szebbnél szebb ruhákkal kápráztatott el bennünket, ez a rózsaszín, fodros nyakrésszel szabott Michael Kors azonban nem tetszett rajta.
Emily BluntForrás: FilmMagic/2018 Jeff Kravitz/FilmMagic.com/Jeff Kravitz
  • Sarah Goldberg ruhája és frizurája is rendetlen hatást keltett. 
Sarah GoldbergForrás: Getty Images for Turner/2019 Getty Images/Gregg Deguire
  • Amy Adams Celine ruhája is túlságosan sok fodorral készült. Nagyon szeretnénk már a színésznőt egy igazán hozzá passzoló ruhában látni.  
Amy AdamsForrás: FilmMagic/2019 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin
  • Kate Nash mintha Barbie-jelmezbe bújt volna, és jobban is tette volna, ha ebben csak az otthoni tükör előtt illegeti magát.
Kate NashForrás: Getty Images for Turner/2019 Getty Images/Gregg Deguire
  • Allison Brie folytatja a gigantikus masnik trendjét a rosszul öltözöttek kategóriájában. Habár hátulról szép a kristályokkal kirakott masni, előlről furcsa hatást kelt. 
Alison BrieForrás: Getty Images for Turner/2019 Getty Images/Gregg Deguire
Alison BrieForrás: Getty Images for Turner/2019 Getty Images/Gregg Deguire
Óriásmasnik a vörös szőnyegről: az elmúlt idők legborzasztóbb trendje


2018-ban a vörös szőnyeges megjelenések alkalmával kifejezetten sokszor viseltek a hírességek kisebb, de inkább nagyobb masnikkal kombinált estélyi ruhákat. A legtöbb esetben azonban nagyon rossz húzásnak bizonyult a karakteres dísz.