Férfiak és nők, akik Kim Kardashianra akartak hasonlítani: milliókat költöttek plasztikára

plasztikai műtét plasztika kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki a plasztika megszállottja lesz, még akkor sem tud leállni, amikor már az életét veszélyezteti. Csak egy dolog lebeg a szeme előtt, hogy úgy nézzen ki, ahogy azt ő elképzelte. A következő férfiak és nők példaképe Kim Kardashian, és céljuk, hogy a lehető legjobban hasonlítsanak rá. 
  • Transzneműként Kim Kardashian akart lenni

Thalia Almodovar, azaz a transznemű Kim Kardashian 30 millió forintnak megfelelő összeget költött az átalakító műtétekre: az arcplasztikáktól a feneke átszabásáig. „A személyiségünk is nagyon hasonló. Nagyon tisztelem őt. Sok ember azt gondolja, hogy nem érdemli meg azt a fényűző életet, de ő csak építi tovább a birodalmát” – mondta kedvencéről Thalia, aki élvezi, hogy mindenki fotózkodni akar vele az utcán, bár a hasonlóság árnyoldalait is megtapasztalta: „A férfiak sokszor csak azért közelednek hozzám, mert úgy nézek ki, mint Kim Kardashian, de az nem érdekli őket, hogy valójában ki vagyok” – nyilatkozta.

Thalia manapság egy szépségszalon valóságshow-jában szerepelt sminkmesterként. A műsor kapcsán egyébként azt nyilatkozta, hogy soha nem akart Kim Kardashianra hasonlítani, a műtéteket akkor kezdte, amikor még nem is tudott senki a Kardashian családról. Ennek ellenére tökéletes a hasonlóság, szinte teljesen összetéveszthetők.

Thalia Almodovar Forrás: Instagram/dashingthalia
  • Majdnem belehalt a fenékplasztikába

Jordan James Parke igazi Kim Kardashian-rajongónak vallja magát. Imádata nem ismer határokat, kezdetben az ajakfeltöltés okozott nála függőséget, majd elhatározta, hogy éppen olyan feneket szeretne, mint amilyen a példaképének van. Nagy-Britanniában azonban túlságosan drága lett volna a műtét, és attól is félt, hogy a brit orvosok nem engednék az általa megfelelő méretűnek ítélt implantátumot.

Éppen ezért Törökországba utazott, hogy ott végeztesse el a 8 ezer fontos, azaz több mint 2 millió forintos műtétet. Ám nem sokkal később egy lyuk jelent meg a jobb farpofáján. „A fájdalom elviselhetetlen volt, és annak ellenére, hogy először minden rendben volt, később nekrózist diagnosztizáltak” – mesélte Jordan, akit húsevő baktérium támadott meg. Az ember azt hinné, hogy ezek után nem fekszik többé kés alá, de Jordan elhatározta, hogy visszautazik Törökországba, hogy egy másik klinikán további beavatkozásokon essen át.

Jordan James Parke Forrás: Instagram/jordanjamesparke
  • A bordáit is kivetette

Jennifer Pamplona sikeres modell volt, akit még a Versace divatház is foglalkoztatott, ám ez sem volt neki elég. A 25 éves brazil lány azzal vált híressé, hogy egy tévéshow kedvéért 24 óra alatt 9 műtéten esett át. Azóta már 30 műtéten is túl van. Többek között eltávolíttatta 6 bordáját, közel 3 liter zsírt injekcióztatott a hátsójába, kétszer operálták a melleit, az orrát is átszabatta, az ajkait feltöltette. Eddig 130 millió forintnak megfelelő összeget költött különböző beavatkozásokra. Saját bevallása szerint a lehető legjobb Kim Kardashian-hasonmás szeretne lenni.

A mellimplantátumokkal később komoly problémái lettek, kétévnyi fájdalom után derült ki, hogy az egyik implantátum kiaszakadt. Jennifer a sok fájdalmat követően a műtét után azt nyilatkozta, leáll, és nem szeretne újabb beavatkozást. Ha minden igaz, egyelőre a mellébe sem rakatott újabb implantátumot, a hosszú ideig tartó fájdalom talán ráébresztette, milyen veszélyes hobbit űz.

Jennifer Pamplona Forrás: Instagram/jenniferpamplona
  • Mindenhonnan leszívták róla a zsírt, hogy a fenekébe tölthessék

A többi nagypályás mellett íme egy kezdő plasztikáztató, akinek szintén Kim Kardashian a példaképe. Marlene Chinea egyelőre mindössze 3 millió forintnál tart, ennyit költött plasztikára. Kíváncsiak vagyunk, hogy ő is elmegy-e egészen a végletekig, vagy a méretes fenékkel is megelégszik.

Marlene ugyanis naná, hogy a fenékplasztikával kezdte a beavatkozást. Közel két kiló zsírt szívtak le róla, hogy aztán a fenekébe fecskendezhessék. Marlene saját bevallása szerint korábban konditeremben próbálta elérni a vágyott alakott, de rájött, hogy ilyen feneke csak plasztikával lehet. „Vagy ilyen genetikával születsz, vagy plasztikai műtétek során éred el” – fogalmazott az orvos is, aki szerint a fenékfeltöltés most a legkeresettebb beavatkozás Amerikában, ennek kapcsán azonban borzalmas történeteket is lehet hallani.

A 10 legtorzabb plasztikaőrült, akik soha nem fognak leállni

Eddigi tapasztalataink szerint aki egyszer belekezd a plasztikázásba, az nem tud leállni. Egyre többet akar változtatni magán, ami néhány esetben olyan elképesztően beteges formát ölt, ami már az emberi test megcsúfolásával egyenlő. Mutatjuk is a 10 talán legfanatikusabb plasztikáztatót!

SAG 2019: a legrosszabbul öltözött sztárok a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190128-screen-actors-guild-sag-2019-legrosszabbul-oltozott-sztarok-divatbakik.htmlMeglepő módon az idei SAG-gálán több rossz ruhaválasztást láttunk, mint mesés estélyit. A legstílusosabb egyértelműen Emma Stone volt, de most azt is megmutatjuk, kik követtek el divatbakikat! Trend--SAG 2019: Emma Stone verhetetlen volt a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20190128-screen-actor-guild-sag-gala-legjobban-oltozott-sztarjai-2019.htmlA Golden Globe után és az Oscar előtt is van néhány gála, ahol a legnagyobb filmes díjra is esélyes színészek és színésznők mérettetnek meg. Ahogy az lenni szokott, nemcsak a díjátadó, a vörös szőnyeges bevonulás is tartogatott izgalmakat. Trend--Heti trendjelentés: Bella Thorne szőrös lábai újra lecsaptak http://www.life.hu/trend/20190125-heti-trendjelentes-szerepel-benne-bella-thorne-olivia-palermo-kristen-stewart.htmlMost kezd igazán beindulni az év a vörös szőnyegen. Jönnek sorban a díjátadók, a filmpremierek, de még a divathetek is beindultak, így egyre több az igazán emlékezetes outfit is. Mutatjuk őket! Trend--5 tipp cserepes ajkak ellenhttp://www.life.hu/trend/20190125-tippek-a-cserepes-ajkak-ellen.htmlAz extrém téli bőrszárazság nem csak a kezeinket és az arcunkat érinti, az ajkak cserepesedése is sokkal gyakoribb a téli hónapokban. A nem túl esztétikus, és néha már fájdalmas száraz ajkak ellen azonban van ellenszer. Mutatjuk őket! TrendOrigoVisszatér a divatba az usánka: ismerd meg a legmelegebb sapka történetéthttp://www.life.hu/trend/20190122-visszater-a-divatba-az-usanka-ismerd-meg-a-legmelegebb-sapka-tortenetet.htmlAz egyik legmelegebb téli ruhadarab, egyszerre védi a fejet, a füleket, sőt az arcunk egy részét is melegen tartja. Az usánka ma egy a sok trendi ruhadarab közül, korábban azonban háborúkat döntött el. TrendOrigoÓriásmasnik a vörös szőnyegről: az elmúlt idők legborzasztóbb trendjehttp://www.life.hu/trend/20190123-oriasmasnik-a-voros-szonyegrol.html2018-ban a vörös szőnyeges megjelenések alkalmával kifejezetten sokszor viseltek a hírességek kisebb, de inkább nagyobb masnikkal kombinált estélyi ruhákat. A legtöbb esetben azonban nagyon rossz húzásnak bizonyult a karakteres dísz. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.