A Zámbó fivérek között, azaz Zámbó Jimmy gyermekei között továbbra is szoros a testvéri kötelék, szeretik, segítik egymást. Ám Zámbó Adrián elmondta, hogy Zámbó Árpyval nem egészen felhőtlen a viszonyuk. 

„Mi jó testvérek vagyunk, kiállunk egymás mellett mindenben” – mondta a Mokka stúdiójában Zámbó Adrián, aki szerint nem igazak a hírek arról, hogy apjuk, Zámbó Jimmy halála óta meglazult volna a testvéri kötelék köztük. Mint mondta: mindhárman, Sebastián, Krisztián és ő is dolgoznak, élik az életüket. 

Nem találkoznak és nem beszélnek mindennap, de a nagyobb ünnepeket együtt töltik és rendszeresen beszélnek telefonon. Jimmy testvérével, Zámbó Árpyval azonban nem felhőtlen a viszonyuk. Adrián szerint ő hinthette el azt az információt, hogy a testvérek már nincsenek annyira jóban. 

„Még nem beszéltem vele, tegnap értesültem erről az egészről” – fogalmazott Adrián, aki nem akart abba belemenni, hogy miért romlott meg a viszonyuk. "Miután meghalt (Jimmy), nem azt vártuk teljesen tőle, amit kaptunk, se én, se édesanyám, se az egész család. Nem vagyunk annyira jóban. Köszönőviszonyban vagyunk, nincsen akkora probléma, de nincs meg az a kapcsolat” – mesélte Adrián.