Csalók árulják Luxus Tünde lakását

luxus csaló luxusfeleség lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csalók használták fel jogtalanul Polgár Tünde lakását. 

A Feleségek luxuskivitelben sztárja maga is meglepődve értesült arról, hogy potom áron árulják férjével a belvárosi ingatlanjukat – írja a Bors.

"Egy rövid távú bérbeadással foglalkozó oldalon adjuk ki ezt a lakásunkat, itt számtalan kép van fenn a lakásról. Innen könnyen hozzáférhetett a csaló, egyszerűen lelopta a képeket, és feladott egy hamis lakáshirdetést. Minden bizonnyal gyorsan akart vagy akartak pénzhez jutni, ugyanis akik kicsit is tisztában vannak az ingatlanpiac jelenlegi állásával, azok tudhatják, hogy egy 70 négyzetméteres, kiváló állapotban lévő Váci utcai lakás nem 26,5 millió forintba kerül, mint ahogy a felhívásban hirdették. Felhívtam a rendőröket, illetve az ügyvédemet is megkerestem, aki igyekszik mindent megtenni, hogy minél inkább nyomon követhető legyen, ha bármi is történne az ingatlanunkkal. Sajnos ennél többet nem tehetünk, kerestük több felől a hirdetésben található elérhetőséget, de senki nem vette fel a telefont. A történetet azért tartottam fontosnak a nyilvánosság elé tárni, hogy mások ne eshessenek áldozatául hasonló megtévesztéseknek."

Polgár Tünde Forrás: Viasat3

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.