Az 5. alkalommal megrendezett Hollywood Beauty Awards-gálán Kim Kardashian igencsak nagy feltűnést keltett. Kihívó ruhája az elmúlt időszak egyik legextrémebb darabja. 

  • Az énekesnő, Ciara vagány műbőr cuccban jelent meg, mély dekoltázsa mellett a hatalmas válltömése tűnt fel, de mindez nagyon jól passzolt a ruha stílusához. 
CiaraForrás: AFP/2019 Getty Images/Amy Sussman
  • Hasonlóan extrém válltöméssel készült Ashley Simpson ráncolt ruhája is, ami mozgásban egyébként sokkal jobban mutatott, mint a képen, viszont egy klasszikus stiletto sokkal jobban passzolt volna hozzá. 
Ashley SimpsonForrás: FilmMagic,/2019 FilmMagic/Michael Tran
  • Nina Dobrev választását kevésbé szerettük. Olyan üde jelenség szokott lenni, ami ebben a ruhában, habár nagyon elegáns volt, valahogy mégsem érvényesült. 
Nina DobrevForrás: NORTHFOTO/Faye Sadou/Faye Sadou
  • A sok fekete ruha között már-már furcsa volt Carmen Electra nyárias öltözéke. Egyébként jól állt neki a magas derekú nadrágkosztüm, kérdés, hogy az eseményhez illett-e az outfit.
Carmen ElectraForrás: AFP/2019 Getty Images/Amy Sussman
  • Az este legextrémebb vendége Kim Kardashian volt, aki egy vintage, 1998-as Thierry Mugler-kreációt viselt. A ruha sokat mutatott, ráadásul élesen kettészelte a méretes domborulatokat.
Kim KardashianForrás: NORTHFOTO/Faye Sadou/Faye Sadou
Kim KardashianForrás: NORTHFOTO/Faye Sadou/Faye Sadou