A sárga színt sokan elutasítják, mivel túl intenzívnek tartják. Ám azt hajlamosak elfelejteni, hogy számos árnyalata létezik, sőt, különböző színekkel keverve inkább frissességet, mint vibrálást kölcsönöz a helyiségeknek.

Az energia színe
A sárga a fény, az optimizmus, a merészség színe, mely képes feloldani a félelmet, valamint éberséget és általános jó közérzetet biztosít. Növeli a pulzust és a vérnyomást, valamint gyorsabbá teszi a légzést is.

Remekül kombinálhatod fehérrel, szürkével, zölddel, de akár a kék bizonyos árnyalataival is. Amennyiben az erőteljes hatását szeretnéd viszontlátni az otthonodban, úgy válassz mellé pirosat, narancsot, vagy egyszerűen egy semleges alapszínhez adj több sárga kiegészítőt, textíliát.

A meglévő szobadizájnba is kiválóan beemelhető színről beszélünk, amely megjelenhet egy díszpárnában, egy szőnyegben, egy kiegészítőben, de akár egy falrész újratapétázásában, festésében is. Nem kell tehát minden bútorodat lecserélned ahhoz, hogy a négy fal között is érezd a tavaszi frissítő napsütés erejét.

1. KooKoo falióra – nadland.hu 27 900 Ft, 2. Pop Yellow teáskanna – vivre.hu 6220 Ft, 3. Silvan pamutszőnyeg – beliani.hu 69 999 FT, 4. Apró fehérpöttyös ágyneműhuzat – www2.hm.com 5990 Ft, 5. Klippan kanapé – ikea.hu 69 990 Ft, 6. Asztalközép-terítő – tchibo.hu 2995 Ft, 7. Tulipán gyertya kika.hu – 1999 FtForrás: Life.hu