Engedd be a napfényt az életedbe – így használd a sárga színt a lakberendezésben

tavasz szoba Sárga otthon napsütés napfény szín lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sárga színt sokan elutasítják, mivel túl intenzívnek tartják. Ám azt hajlamosak elfelejteni, hogy számos árnyalata létezik, sőt, különböző színekkel keverve inkább frissességet, mint vibrálást kölcsönöz a helyiségeknek.

Az energia színe

A sárga a fény, az optimizmus, a merészség színe, mely képes feloldani a félelmet, valamint éberséget és általános jó közérzetet biztosít. Növeli a pulzust és a vérnyomást, valamint gyorsabbá teszi a légzést is.

Remekül kombinálhatod fehérrel, szürkével, zölddel, de akár a kék bizonyos árnyalataival is. Amennyiben az erőteljes hatását szeretnéd viszontlátni az otthonodban, úgy válassz mellé pirosat, narancsot, vagy egyszerűen egy semleges alapszínhez adj több sárga kiegészítőt, textíliát.

A meglévő szobadizájnba is kiválóan beemelhető színről beszélünk, amely megjelenhet egy díszpárnában, egy szőnyegben, egy kiegészítőben, de akár egy falrész újratapétázásában, festésében is. Nem kell tehát minden bútorodat lecserélned ahhoz, hogy a négy fal között is érezd a tavaszi frissítő napsütés erejét.

1. KooKoo falióra – nadland.hu 27 900 Ft, 2. Pop Yellow teáskanna – vivre.hu 6220 Ft, 3. Silvan pamutszőnyeg – beliani.hu 69 999 FT, 4. Apró fehérpöttyös ágyneműhuzat – www2.hm.com 5990 Ft, 5. Klippan kanapé – ikea.hu 69 990 Ft, 6. Asztalközép-terítő – tchibo.hu 2995 Ft, 7. Tulipán gyertya kika.hu – 1999 Ft Forrás: Life.hu

A hónap színe a tengerzöld - Remekül kombinálható színhttp://www.life.hu/otthon/20170731-a-honap-szine-a-tengerzold-remekul-kombinalhato-szin.htmlA zöld és kék nyugodt harmóniája jelenik meg a tengerzöldben. Ez a mély, tónusos szín volt 2014-ben az év választottja! Használd bátran! Nehéz vele túlzásba esni, de hogy mivel is mutat igazán jól; nos, ebben segítünk neked! Otthon--A régi lesz az új – 2019-es lakberendezési trendelőrejelzéshttp://www.life.hu/otthon/20181106-2019es-lakberendezesi-trendelorejelzes.htmlMinden évnek megvannak a maga meghatározó stílusirányzatai, trendjei, ezek tehát jövőre sem maradnak el. Az ElleDecor már most bejelentette a 2019-es év bútortrendjeit. Ebből szemezgettünk. OtthonOrigoMéregdrága lakberendezés: nézz körbe a luxuscuccok közötthttp://www.life.hu/otthon/20181030-meregdraga-lakberendezes-nezz-korbe-a-luxus-cuccok-kozott.htmlNem kell sokáig keresgélnünk, hogy túlárazott, méregdrága termékekre bukkanjunk. A most következőkben olyanokat hoztunk, amelyek itt-ott ugyan aranyozottak, márványalapon fekszenek, neves tervezők keze nyomát viselik, de a hozzájuk rendelt árakkal kissé megszaladt a gyártó tolla. OtthonOrigoTavaszi megújulás a lakberendezés jegyébenhttp://www.life.hu/otthon/20180329-tavasszal-megujulas-a-lakberendezesben.htmlA tavasz, bár még nem érezteti komolyan a hatását, már a levegőben van. Ez az évszak tipikusan a megújulás időszaka, melyet az otthonunkba is érdemes átvinni. Egy frissebb tér a léleknek is jót tesz. Nem csupán a tavaszi nagytakarításról van szó, újítani is érdemes. OtthonOrigoCsajszis vs. Nőcis lakberendezés, a különbség szembetűnőhttp://www.life.hu/otthon/20171027-csajszis-vs-nocis-lakberendezes-kulonbseg-butorok-noi-otthon.htmlCsajszi az, aki ezerrel pörög, sok ember veszi körül, imádja a pezsgést és az életterét is eszerint alakítja ki. Színek, minták, könnyed variálhatóság jellemzi a bútorait és kiegészítőit. Nem riad vissza egy-két meghökkentő tárgytól, sőt, szereti vadászni is ezeket. Nőci szereti a kellemest a hasznossal összekötni, ezért leggyakrabban olyan lakberendezési tárgyakat választ, amik nem csupán funkciójukban, de stílusukban is kimagaslóak. Kifinomult, szereti a játékosságot, ám esetében a prioritás inkább az atmoszférán, az összhatáson van. Nézd meg, hogy miben és miként különböznek! Otthon--Színpszichológia, avagy így használd a szürkét a lakberendezésbenhttp://www.life.hu/otthon/20170810-szin-pszichologia-igy-hasznald-a-szurket-a-lakberendezesben.htmlA lakásban szeretjük a fa különböző típusait, a barnát, a fehéret, a lágy tónusokat, mivel melegséget és fényt sugallnak. A szürkével már óvatosabban bánunk, de most bebizonyítjuk, hogy ennek a kevésbé méltatott színnek igenis van helye a lakásodban! OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.