A rajongóit is sokkolta új külsejével Conchita Wurst – Fotók

kopasz szakáll Conchita Wurst külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Conchita Wurst alaposan megváltoztatta a külsejét: immár kopasz fejjel és szakállal hódít.

Conchita Wurst igazi átváltozóművész. Láthattuk már szőkén, ezúttal pedig megszabadult fürtjeitől, és kopaszra borotválta a fejét. A szakállát azért meghagyta, és továbbra is női ruhában jelenik meg a hivatalos eseményeken.

Tegnap a bécsi operabálon keltett nagy feltűnést: egy mélyen dekoltált fehér estélyibe bújt.

Victoria Beckham legcikibb és legdögösebb frizurái az elmúlt évtizedekbőlhttp://www.life.hu/trend/20190227-victoria-beckham-legcikibb-es-legdogosebb-frizurai-az-elmult-evtizedekbol.htmlA 44 éves Victoria Beckham a Spice Girls tagjaként vált híressé, később mint David Beckham feleségéről hallhattunk róla sokat, mígnem divattervezővé avanzsált. Az egykori Posh Spice-nak nemcsak az életútja alakult változatosan, de a külseje, a stílusa is rengeteget változott, különös tekintettel a hajára. Most megmutatjuk, melyek voltak Victoria Beckham legcikibb és legmenőbb frizurái az elmúlt évtizedekben. TrendOrigo4 millióan lájkolták Lady Gaga smink nélküli fotójáthttp://www.life.hu/trend/20190228-4-millioan-lajkoltak-lady-gaga-smink-nelkuli-fotojat.htmlLady Gaga megvillantotta smink nélküli arcát. Trend--Mindenki Meghan Markle hercegné ruháját csodáljahttp://www.life.hu/trend/20190226-mindenki-meghan-markle-hercegne-ruhajat-csodalja.htmlMeghan Markle és férje, Harry herceg Marokkóban tettek látogatást, és nagyon jól mutattak. Trend--Frances McDormand papucsban lázadt az Oscar-gálánhttp://www.life.hu/trend/20190225-frances-mcdormand-birkenstock-papucsban-lazadt-az-oscar-galan.htmlFrances McDormand egy örök lázadó, akit a külsőségek leginkább hidegen hagynak. Hogy ez valóban így van, az Oscar-gálán újfent bebizonyította. Trend--Palvin Barbi szerelmével jelent meg az Oscar-gálát követő partinhttp://www.life.hu/trend/20190225-palvin-barbi-szerelmevel-jelent-meg-az-oscargalat-koveto-partin.htmlAz Oscar-díjátadót követő Vanity Fair partin Palvin Barbi is megjelent, szerelme, Dylan Sprouse oldalán. Trend--Kendall Jenner nem vett fel bugyit a Vanity Fair Oscar-partijára – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190225-kendall-jenner-nem-vett-fel-bugyit-a-vanity-fair-oscarpartijara.htmlKendall Jenner dögös ruhában bulizott a Vanity Fair Oscar-partiján: bugyi nélkül jelent meg. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.