spártai testmozgás Tóth Vera edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera brutális edzéstípust választott annak érdekében, hogy fitt legyen és formás idomokra tegyen szert.

Tóth Vera rengeteget fogyott a 3 évvel ezelőtti gyomorszűkítő műtétje óta, de mégsem elégedett teljesen az alakjával. Mindent megtesz annak érdekében, hogy minél fittebb és izmosabb legyen, hetente több órát tölt az edzőteremben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mai workout Regivel :-) @regina.hogyatrainer #bosubalance #kezdetnektalánnemrossz

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Biztosra ment, felkeresett egy személyi edzőt, aki igencsak megdolgoztatja. Az énekesnő az edzőteremből többször is posztolt már a közösségi oldalára, így a rajongók is figyelemmel követhetik, milyen brutálisak az edzések.

A Ripost azt írja, ez a spártai harcos módszer: ahelyett, hogy súlyzókat emelgetne, a saját testét használja súlyként, köteleket rángat, egy speciális labdán egyensúlyozik. Így akár 700 kalóriát is elégethet 50 perc alatt.

233 kilóról fogyott le a fiatal lány, az egészséges életmód híve letthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190304-233-kilorol-fogyott-le-a-fiatal-lany-brittany-may.htmlBrittany May életében a 2016-os év sorsfordító volt. Ekkor határozta el, hogy lefogy, de végül a fogyásnál sokkal többet kapott. Visszanyerte az életét és a boldogságát. Ismerd meg Brittany történetét! Ez Zsír!OrigoÚjabb gyermeken gondolkozik Kulcsár Edina és Csutihttp://www.life.hu/ez-zsir/20190304-ujabb-gyermeken-gondolkozik-kulcsar-edina-es-csuti.htmlKulcsár Edina és Csuti 5 hónapja lettek szülők, de Edina máris bombaformában van: elárulta, mi a titka. Ez Zsír!OrigoEzek a nők bizonyítják, hogy fogyás nélkül is át lehet alakulni – fotókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190303-ezek-a-nok-bizonyitjak-hogy-fogyas-nelkul-is-at-lehet-alakulni.htmlA test átalakulása nem feltétlenül mutatkozik meg a mérlegen: íme, néhány lány, akik ezt bizonyítják. Ez Zsír!OrigoKiss Ramóna egy hónappal a szülés után máris bombaformában vanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190227-kiss-ramona-egy-honappal-szules-utan-maris-bomba-formaban-van.htmlKiss Ramóna alig egy hónappal a szülés után máris bombaformában van. Ez Zsír!--Vasvári Viviennek elege lett, hogy vékonysága miatt bántják a kommentelőkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190227-vasvari-viviennek-elege-lett-hogy-vekonysaga-miatt-bantjak-a-kommentelok.htmlMegelégelte Vasvári Vivien, hogy sokan a vékonysága miatt bántják: megmondta a hozzászólóknak a véleményét. Ez Zsír!OrigoA vegán étrend hozta helyre a 135 kilós lány életéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190222-vanessa-flores-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlMár gyerekként is túlsúlyos volt, fiatal felnőttként pedig már 135 kiló volt a mexikói származású Vanessa Flores, aki 26 évesen döbbent rá, hogy egyáltalán nem szereti önmagát, és ezen változtatni akart. Ismerd meg Vanessa életmódváltásának történetét! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.