Meztelenül kerékpározott egy férfi az autópályán Floridában

Florida kerékpár meztelen bicikli Miami
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csaknem meztelenül, hátrafelé biciklizve tekert egy forgalmas úton az autók között egy férfi Floridában.

Igencsak meglepődtek az autósok, amikor egyszer csak egy meztelen férfi hátrafelé biciklizve tekert el mellettük a forgalmas úton Floridában, Miami felé. Cipő és zokni volt a férfin, de az aprócska fürdőnadrágja le volt húzva. Így ült rá a kormányra és elképesztő ügyességgel tekert a kocsik között.

Szerencsére az egyik utasnál ott volt a telefon, így gyorsan videóra is vette a meghökkentő jelenetet – számolt be a történtekről a Sun-Sentinel.

Mutatjuk!

Büntetik a Cinque Terrét strandpapucsban látogató turistákathttp://www.life.hu/lifeutazas/20190304-buntetik-a-cinque-terret-strandpapucsban-latogato-turistakat.htmlBüntetik a jövőben azokat a turistákat, akik az olaszországi sziklás liguriai partvidék Cinque Terre Nemzeti Parkjának veszélyes ösvényein strandpapucsban járkálnak – írták helyi lapok a Nemzeti Park bejelentését idézve. Utazás--Furcsa hagyomány: állati húgyhólyagokkal csapkodják egymást a baszkföldi városbanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190304-furcsa-hagyomany-allati-hugyholyagokkal-csapkodjak-egymast-baszkfoldi-varosban.htmlSzámos hagyománynak hódolnak a világon, ám a baszkföldi Lesaka faluban mégis jobban megadják a módját, mint más tájakon. Az ottaniak ugyanis egy furcsa karnevált tartanak: zsákokba öltözve állati húgyhólyagokkal csapkodják egymást. Utazás--Szicíliában romantikázik Hegyi Barbara és Zoránhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190304-sziciliaban-romantikazik-hegyi-barbara-es-zoran.htmlHegyi Barbara és Zorán Szicíliában lazítanak. UtazásFotó: Marton Szilvia - OrigoEzek a világ legjobb tengerpartjaihttp://www.life.hu/lifeutazas/20190228-ezek-az-ev-legjobb-tengerpartjai.htmlA brazíliai Baía do Sancho nyerte az év legjobb tengerpartja címet. Utazás--Meztelenül készít utazási fotókat a bloggerhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190219-meztelenul-keszit-utazasi-fotokat-a-blogger.htmlEz az Instagram-oldal biztosan meghozza a férfiak kedvét az utazáshoz, ugyanis a The Nude Blogger meztelen képeket tölt fel a kalandjairól. UtazásOrigoKínos találkozása volt Pripri Rose vloggernek egy delfinnel – Videóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190218-kinos-talalkozasa-volt-a-pripri-rose-vloggernek-egy-delfinnel.htmlPripri Rose vlogger ölébe ugrott egy delfin: érdekes jelenet lett a találkozásból. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.