Fél évet külföldön töltött Hegyi Dávid énekes, egy hajón dolgozott

Hegyi Dávid külföld hajó utazás munka énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imád utazni Hegyi Dávid énekes, így egy számára tökéletes munkalehetőség adódott az életében. Fél évig egy hajón dolgozott. 

„Nagyon szeretek az itthoni közönségnek énekelni, de úgy éreztem, hogy valami hiányzik, hogy valami megakadt. Gondolkoztam, hogy merre mennék” – mesélte a Fem3 Café stúdiójában Hegyi Dávid énekes, aki fél évig egy hajón dolgozott a tavalyi évben. Mindig szeretett utazni, már korábban is kapott munkát óceánjárón, így arra gondolt, hogy ismét megpróbálja.

„Akkor jött az ötlet, hogy elmegyek hajóra dolgozni, ahol tudok utazni, tudok pénzt keresni, tudok világot látni, és egy kicsit el tudok szakadni az itteni világtól, kicsit gondolkodni, hogy mit is szeretnék pontosan” – fejtette ki Hegyi Dávid, aki november óta már újra itthon van, folytatja a koncertjeit az Orfeumban. Azt is elárulta, hogy egyelőre nem szeretne leragadni egyetlenegy stílusnál, még több dologban szeretné magát kipróbálni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.